söndag 18 oktober 2015

minJesus kommer 31

Vilddjurets tid

Upp 11:7. Och när de skall avsluta sina vittnesbörd, stiger vilddjuret upp från avgrunden [dödsriket] och skall föra krig med dem och skall övervinna dem och dödar dem.

Här ser vi det som hänt under 1900 talet. Under Vilddjurens tid *. Det vi har i kap 13. Det 10 hornade Vilddjuret (Kolonialstaterna) som regerade under första hälften av 1900 talet. Och det 2 hornade Vilddjuret som regerade under andra hälften av 1900 talet. Här har vi alltså åter igen samma sak. Vilddjuren som vi talat om i många sammanhang. Och vi ser här att de skall besegra vittnena och t o m döda dem. Och det var det vi såg under 1900 talet, i västvärlden där Vilddjuret härjade med sin anda i massmedia mm TV och Internet, www, där dog kristendomen.

Vilddjurets Anda, Världens Anda, detta massmedia som helat tiden mal in sin Anda i alla. Det har lyckats och Vilddjuret ha därmed övervunnit.

Upp 11:8. Och deras döda kroppar är på torget [gatan] i den väldiga staden som andligt kallas Sodom och Egypten, där också vår Jesus [Herre] korsfästs.

Det är Sodom och Egypten, som råder. Och Sodom det vet vi vad det var, det var staden som var full av Homofili precis som vi har idag. Vi är där idag. Och Egypten den står för Världens Anda, och det har vi också.

Och idag har Kristendomen inget att säga till om. Den är totalt död i dagens samhälle. Ja precis som man dödade Jesus, så har man lyckats döda kyrkan, Kristi församling, idag, fast det är den som ursprungligen har gett samhället liv och glädje och välsignelse. Ja hela det välstånd som vi har idag det kommer från Jesu Evangelium, som man nu har övergett.


Karl Håkan

*Mer om de två Vilddjuren (Upp 13) på 1900 talet finns att läsa på:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar