lördag 17 oktober 2015

Fundering 151017, Nazismen i Repris

Det är konstigt att alla inte ser det här. Ser att nu kommer Nazismen i Repris, Islam är Nazismens gengångare.

Hitler hade som mål att utrota alla Judar. Och normala människor förstod inte varför, det var en besatthet. Det stod i hans bok ”Mein Kampf”, men ingen trodde att någon kunde vart så dum.

Men så skedde det i alla fall. När han blivit tillräckligt stark i sitt rike satte man igång och på det mest bestialiska sett. Förintade man så många som möjligt. 6 milj blev det som bekant. 1/3 av Judarna som då levde.

Och idag är alla överens Nazismen får aldrig återuppstå. Aldrig mer någon Hitler. Aldrig mer liknande folkmord.

Men vad händer idag?

Islam har samma mål: Israel skall bort. Varje Jude skall dödas. De heliga platserna som Gud en gång gav till Israels folk. De skall Islam ha. Judarna får inte var där. De skall utrotas.

Islam idag är Nazismen i moderna skepnad.

Man har fullt av raketer riktade mot Israel klara att skjuta av. Iran har i många år som främsta mål haft att göra Atombomber så att man direkt kan utrota alla Judar som nu är i Israel. Och det är ingen tvekan. Man skäms inte för att säga gång på gång, att Israel skall förintas.

Ser inte Världens politiker idag. Ser man inte att det är Nazisterna som har återuppstått. En ny Utrota Judarna, rörelse.

Hur kan det komma sig att alla stöder det här. Stöder tanken att utrota Judarna. Ta deras land. Och man börjar med det viktigaste. Det centrala. Tempelplatsen. Jerusalem. Det som är symbolerna för Israel och Guds löften. Det skall de inte få. Det är som man vill börja med att bevisa att Israels Gud inte finns, Han kan ju inte fullfölja det han sagt.

Hur kan alla vara så blinda. Vara så förförda.

Men vi som läser Bibeln vi vet att det här som nu händer det är enligt Profetian. Och snart kommer Jesus, och han skall rädda Israel.

Men ve dessa som går Satans linje. Dessa som kör Nazismen i reprisDomen över dem kommer inte att vara skonsam. För nu är Gud vred. Och hans löften skall fullföljas.

Men samtidigt: Halleluja, Jesus är med oss, och snart kommer han!!


Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar