fredag 23 oktober 2015

Fundering 151023, Tänk att det kunde gå så galet

Tänk att det kunde gå så galet, och precis nu. 3 människor döda på grund av en rasists angrepp med kniv. En Höger extremist, som brukade surfa på Sverigedemokraternas sidor enligt uppgift.

Det är verkligen beklagligt att människor skall sätta livet till. Att det onda skall härja så bland oss, att inte ens människoliv skonas.

Gud hjälpe oss. Vad är vi i för tid och för skede.

Och tänk det hände precis nu. Precis nu när Regering och Opposition diskuterade att kanske stänga gränserna och förklara att man inte klarar det här lägre. Vi har inte koll på läget. Vi kan inte upprätthålla våra gränser.

Då kommer detta vansinnesdåd. Då kommer denna ondskans makt igång. Och så säger folk. Titta så de är dessa rasister. Dessa som vill stoppa invandringen. Och frågan är alltså, klarar Regeringen av att stänga gränsen nu, eller är det kört i och med det som hände.

Kan nu Allah och hans Krigare fritt fortsätta in. De onda makterna har gett sitt handtag. Alla har sett det och nu är det åter fritt. Det är så man ryser när man ser hur dessa onda makter spelar med Sverige. Allt för att fullfölja den förbannelse som är beslutad över Sverige. Ja det verkar så. Det verkar oundvikligt. Vi är förlorade. Vi kommer att Musslimiseras, och det kommer att kosta enorma summor.

Den prognos som presenterades i går talade om runt 150 000 asylsökande nästa år. Men fortsätter det som det gör nu med 10 000 asylsökande per vecka så pratar vi i stället om 52 * 10 000 = c:a 500 000 asylsökande nästa år. Den prognos som presenterades i går är alltså kraftigt för låg om inget görs.

Om 150 000 asylsökande kostar staten runt 60 000 miljarder så är de verkliga kostnaderna för 500 000 asylsökande runt 200 000 miljarder bara ur statens kassa första året. Och sedan kommer allt annat som kostar i samhället som skolor och sjukvård, och bostäder etc. Siffrorna blir enorma och alla inser att det här inte går. Det är pengar vi inte har.

Och det här är bara första året, kostnaderna fortsätter i flera år. Och till detta kommer sedan anhörig invandringen. En oftast flera gånger större siffra.

Varför presenteras inte den fulla kostnaden, den fulla budget kostnaden. Är siffrorna för hemska. Eller klarar inte Regeringen av att räkna.

Ska nu Sverige på nytt ner i det omöjliga, ner i hopplösheten på grund av denne galning. Denna person från ondskans rike. Ska vi på nytt nu Musslimiseras. Är Allt hopp verkligen ute.

God Gud Hjälp oss, Vi går under. Ge oss klarsyn. Vi vill inte bli Musslimer!!


Karl Håkan
  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar