torsdag 29 oktober 2015

Fundering 151029, Sverige är Sol o Vårat

Det bästa man kan säga om den situation som uppstått i Sverige idag det är att vi är Sol o Vårade.

Vi har medvetet blivit bedragna av människor som använder lidande som vapen för att lura av oss pengarna. Och inte bara pengarna, utan faktiskt hela vårt land.

Vi ser dem när de kommer och vi ser Kvinnorna och Barnen som lider. Männen hålls i skymundan. De är bakom och det ser så familjärt ut. Men bilderna är valda och redigerades. Syftet är att vi skall låta lura oss.

Och det här att man gör så här det inte är bar nys. Så arbetar man med tiggeri utomlands. Jag var själv i Kina för ett antal år sedan. Där gick barn i 2 – 3 år runt kring hotellet och tiggde. Man trodde de var ensamma och att man verkligen skulle hjälpa behövande här. Men tittade man noga efter så satt mamman i en vrå en bit bort.

Det hela var iscensatt för att lyckas tigga pengar. Barnen var drillade och viste precis vad de skulle göra, fast de var så små.

Den här typen av professionellt tiggeri är vi inte vana vid. Vi tror alla om ärlighet och schysthet. Därför åker vi dit nu. Låter oss Sol o Våras. Både på Pengar och Landet. Det är inte klokt.

Och våra politiker borde vara erfarna människor som förstår det här och kan stoppa galenskap. Men de är de som går främst in i fällan.

Men säger någon: De har det ju eländigt i Syrien. Vi måste hjälpa.

Ja naturligtvis. Men inte de som tagit sig hit med hjälp av smugglare. Då göder vi bara smugglarligorna. Vi skall i stället hjälpa dem som är runt Syrien. De som inte har medel att betala smugglare. Det är de som verkligen har behov av att hjälpas.

Varför lyckas vi inte hjälpa dem, så de kan vara kvar där de är. Jo för att vi har blivit Sol o Vårade. Vi är blinda för verkligheten.

Och de som kan se i det här landet. De är bortcensurerade ur massmedia. Det är inte klokt. Förnuft får inte längre sägas. Så förförda har hela landet blivit. Ja denna massmedia, som vi har, som i huvudsak är uppfylld av vänstern, verkar totalt fel på det.

Jesus hjälp oss, vi går under!!


Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar