tisdag 20 oktober 2015

minJesus kommer 33

Kyrkans död ger glädje och frammanar Islam

I de förra två avsnitten så konstaterade vi att kyrkan dog under 1900 talet, ja faktiskt från slutet av 1800 talet och fram till idag.

Upp 11:10. Och de som bor på jorden skall jubla och glädja sig och sända gåvor till varandra, eftersom de två profeterna plågar [prövar] de som bor på jorden.

Man skulle tro att det är sorg nu när Jesus försvunnit ur samhället. Den kraft som byggt upp hela vårt samhälle idag, men vi ser här i vers 10 att det tvärsom är glädje, Kristendomen har av många ansetts som jobbig. Den uppfattas som lagisk, påbud som skall följas, etc, många har inte sett Välsignelsen, och kraften i Jesus, utan bara bördan, som kyrkan lade på. Och nu är det slut.

Och här ser vi åter vår tid. Vår tid när allt släpps loss. Inga hämningar. Och så går det som det går, och i vers 8 i förra avsnittet läste vi om Sodom och Egypten.

På slutet av vers 10 ser vi att det står Profeter och som vi sagt tidigare så finns ofta en hänsyftning till Islam och deras Profet när Profet nämns. Det gör att vi kan även här se, att i den sista tiden skall Islam, Muhammeds lära, komma fram, och den skall bli till plåga för de som bor på Jorden.

Och nu har vi alltså kommit in i delar av den här profetian i Upp 11, som är mycket påtagligt idag och där vi känner igen vårt samhälle. Och vi kan konstatera att Guds profetia stämmer, Gud finns och han hade rätt och snart kommer också Jesus som Bibeln säger.


Karl Håkan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar