lördag 31 oktober 2015

Fundering 151031, När hatet och egoismen styr och inte kärlek

Alla pratar idag om att vi bara skall älska. Precis som en som är solovårad, står alla upp, massmedia, de styrande, kristenheten, kanal 10 etc. och ropar: Vi skall bara älska och välkomna invandrarna.

Men nivån idag är 500 000 till 750 000 invandrare på ett år. En helt omöjlig siffra. Och hela Sverige håller på att förändras och Musslimiseras.

Vad är det då som styr. Man kunde se i går vad som stack fram bakom. Det hat med vilket man gjorde ner Sverige demokraterna. Hur Jimmy Åkesson å det grövsta skulle förtalas.

Jimmy Åkesson sa det enda vettiga i det här fallet. Vi skall bedja för landet. Och vi måste få stopp på massinvandringen annars blir det katastrof.

Men de övriga klarar inte detta, att SD hade rätt, att det Jimmy Åkesson sagt var rätt.

I stället för att låta Jimmy Åkesson föra fram sitt budskap, något som ingår i varje sund Demokrati. Så istället teg man om det eller förtalade SD. Hur hemska de är. Etc.

T o m Kanal 10, vår kristna kanal, ägande sig också åt att förtala Jimmy Åkesson i stället för att i yttrandefrihetens namn lyfta fram vad han sagt och stötta hans rop på Bön.

Den kärlek man talar om till Invandrarna är i själva verket ett Hat. Ett Hat av Sverige Demokraterna. Och en Egoism. Man klarar inte av att erkänna att man haft fel. De politiska köttgrytorna är viktigare än sanning och ödmjukhet.

Och vi ser hur vi fortsätter in i mörkret. Hur Censuren och propagandan blir värre och värre, och den bön som Jimmy Åkesson talade för och det stopp på massinvandringen som är ett måste. Försvinner länge och länger bort.

Jesus hjälp oss, Vi går under!!


Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar