fredag 30 oktober 2015

Fundering 151030, Är Massinvasionen sponsrad

Är det så att det är någon som betalar för att dessa massor skall välla in hos oss. Är alltihop iscensatt av någon eller några. Är hela syftet att just Islamisera Sverige och sedan resten av Europa.

När man nu tittar bakefter så satte det ju igång med en väldig fart. Plötsligt. Precis som någon hade startat en verksamhet. Precis som någon tänkt ut hur man skulle göra, och startade upp det.

Är det kanske Saudi Arabien, eller Iran, som ligger bakom. Är det våra pengar som vi betalar i vinster till dem för att få olja, som betalar denna Massinvasion. Denna Islamisering av våra länder. Att det är onda andar som är i verksamhet, det har jag länge förstått. Men är det kanske också fysiska personer och organisationer.

När vi fyller bensin, finansierar vi då i själva verket Kristendomens undergång i Europa. Allahs seger.

Varför kommer inte sådan här fram idag. Klarar inte dagens journalister av att komma bakom skynket. Se vad som egentligen händer.

Vi hör talas om att det finns smugglare som hjälper till så att man kommer in i Europa. Men ingen av smugglarna avslöjas. Vi får aldrig se den sanna bilden idag. Är våra journalister inte längre professionella. Klarar de inte av att komma igenom i sina reportage utan fastnar i utanpåverk.

Det här är viktigt, och det är så dags att få veta hur det var om 10 år. När vi redan blivit erövrade av Allah. När Muhammeds efterföljare tvingat in oss i Djävulens bur, sitt Islam.

Är det för att vi övergett Jesus, och spottat på Israel, och har förbannelse över oss som vi inte klarar av att se igenom det som händer, utan låter oss förföras.

Vi får aldrig sluta ropa till Gud om hjälp. Läget är förtvivlat!! Det är nu det måste göras något.

Vi får be för Sverige, och som vi hörde i går får vi nu be tillsammans med Jimmy Åkesson.

Jesus hjälp oss, vi går under!!


Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar