tisdag 20 oktober 2015

Fundering 151020, Sverige har inga löften

Israel har löften i Bibeln. Gud har lovat att återupprätta dem, Att ge dem landet på nytt och att frälsa dem. Ge dem fred med sina grannar, och att det skall vara för evigt.

Men vad har Sverige, Sverige är inte nämnt i Bibeln. Det finns inga löften för Sverige som nation.

Det finns enskilda individers profetior uttalade idag om Sverige, men enskilda individers profetior är alltid osäkra och skall alltid prövas, så summan är att Sverige har inga säkra profetior om en framtid.

Att i det läget se Sveriges förfall är hemskt. Se hur vi gått från en Krisen nation där Jesus var den som man lutade sig mot. Till en nation där allt annat är OK. Men Jesus skall hållas utanför, är hemskt.

Och vi ser förbannelsen i Sverige idag. Det som kommer när man överger Jesus. Likt Israel gjorde en gång när de övergav Abrahams, Isaks och Jakobs Gud och ersatte dem med främmande gudar. Det slutade med total utplåning. Israel som nation, de 10 stammarna i nordriket, de finns inte idag, med undantag av enstaka rester som man hittat.

Är det så det skall gå med Sverige, ett totalt utplånande. Vi har inga löften. Den självsäkra attityd som präglar Sverige idag har ingen grund i verkligheten.

In i vårt land idag strömmar Allah med sina män, De är självsäkra och alla bara böjer sig och skall hjälpa dem in. Ingen klarsyn finns. Inte ens i våra kyrkor. Ingen ser eller talar om vart Sverige är på väg. Förbannelsen och Förförelsen är total.

Må Gud hjälpa oss, att inse vår litenhet, både som individer men också som Nation, och vända om till honom medan det är tid!!


Jesus hjälp oss, Vi går under!!



Karl Håkan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar