lördag 31 oktober 2015

Fundering 151031, När alla tiger ropar stenarna.

Massinvandringen är idag på mellan 500 000 och 750 000 invandrare på ett år en helt omöjlig siffra att klara av för oss. Och 80 % muslimer, 80 % män. Det är en regelrätt invasion av ett främmande folk med en främmande religion.

Men talas det om detta. Varnas svenska folket. Nej idag verkar vi ha ett totalt censurerat samhälle. Ingen säger något fast yttrande friheten är grundlagsfäst.

Och att de kristna har valt att vara totalt tysta om den massinvasion som kommer att leda till att Sverige blir muslimskt. Det är för mig obegripligt.

Kanal 10 tiger fast vi i flera mail påpekat vikten av att nu tala om vad som kommer. Vad muslimer är för några. Men nej, Vi skulle bara älska och hjälpa. Inget annat får sägas.

I ett läge när vi håller på att bli erövrade av en främmande religion, då borde Kristenheten utlyst bön och fokusera den på den muslimska erövringen specifikt. Men det klara man inte heller.

Jag mins från Bibeln när Jesus red in i Jerusalem och de som var samlade där ropade ”Hosianna Davids son”. Och hans lärjungar sa åt honom att be dem sluta. Då sa Jesus: Om dessa tiger skall stenarna ropa.

Så är det idag. Kyrkan tiger. De officiella massmedia tiger. Då får ”stenarna” ropa. Jimmy Åkesson går ut och utlyser bön för landet. Så långt har det gått. Det Kyrkan skulle gjort och för vår situation idag med massinvandringen. Det får Sverige Demokraterna göra. Gud vare med dem och välsigne dem och ge dem styrka.

Jag hoppas att det här leder till ett uppvaknade i Kyrkan. Att man förstå vad men missat. Att den väckelse och klarsyn som vi alla hoppats på i det här läget kommer till sist över landet och in i våra kyrkor och församlingar.

Jesus, hjälp oss, vi går under!!


Karl Håkan
  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar