onsdag 7 oktober 2015

Fundering 151007, Sverige har inga löften

Ska det gå med Sverige som med Sodom och Gomorra eller kanske som med Libyen, eller Libanon etc. Sverige har inga löften i Bibeln om att Gud skall på nytt ta sig an oss. Israel har löftena i Bibeln där Gud lovar att han skall förlåta dem och samla dem på nytt. Men Sverige har inga sådana.

Det finns narturligvis allmänna löften i Bibeln. Om vi läser Upp 19:20 så ser vi att Gud skall segra över Vilddjuret och Den falske Profeten, Islam. Och I Upp 20:4 kan vi läsa fortsättningen. Att Jorden kommer att styras av människor som har Jesus, människor som kommer att styra tillsammans med Jesus.

Men vad kommer då att hända med Islam. Jo Islam kommer att hamna i sjön som brinner med Svavel, där Nazismen och Hitler redan ligger, Hitler och Nazismen var ett Vilddjur, och vi kan läsa om det i Upp 13 första halvan. Den handlar just om den tiden.

Idag vet vi vad som har hänt med Nazismen och Hitler. Det är det hemskaste som finns. Alla får lära sig hur hemskt det är och Hitler är som vore han en personifiering av ondskan själv.

Så kommer det att gå med Islam och med Muhammed. De kommer att hamna på samma ställe och behandlas på samma sätt. Och vi ser ju idag att de är släkt med Nazismen, för de vill till varje pris utplåna Judarna, men inte bara dem utan också alla Kristna. Och de vill göra det med Våld och terror om så är.

Så kommer det alltså att gå med den form av Islam som vi känner idag. Men kommer då inget av Islam att finnas kvar. Jo det kan komma att finnas en form av Islam som har tagit emot Jesus, Där Muhammed har ersatts med Jesus. På samma sätt som kvinnan vid Sykars brunnen tog emot Jesus, och då blir Tyatira som är den 4:e församlingen bland de 7 församlingarna och som är en profetia på Islam. Då blir den till det ljus som Gud har tänkt sig och del i Jesu ljusstake som lyser med Jesu ljus.

Vi får se hur Gud styr framtiden och han kommer snart. Snart kommer det att bli uppenbart hur det går, och det är Jesus som kommer att segra.


Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar