torsdag 1 oktober 2015

minJesus kommer 14

I ondskans rike är mörker och Censur

Överallt där Vilddjuret har fått herraväldet, där får vi andligt mörker, och Censur, och Gud kommer att smädas, och det blir ingen omvändelse.

Upp 16:10 Och den 5:e ängeln [budbäraren] tömmer sin skål på vilddjurets tron och följden blir att hans rike förmörkades och de bet sig i tungan av våndan [slitet, lidandet, det hårda arbetet].
Upp 16:11 Och de förtalar [smädar] då himmelens Gud på grund av sina våndor [jobbigheter, lidanden] och på grund av sina varhärdar [kräftsvulster, sår, bölder] och vänder inte om från [ångrar inte, omprövar inte] sina gärningar [handlande, slit].

Vilddjuret har tagit över mer och mer i vår moderna värld. Som vi skrev om den första skålen som handlade om hur Vilddjurets anda tog över i vår del av världen. Och vi kunde konstatera att så har det blivit. Både församlingar och ja hela västvärlden är idag fyllda med den förförelse som finns på Vilddjurets TV och hans delar av internet.

Och vi ser här vad det sedan leder till. Det leder till ett samhälle i andligt mörker. Ett samhälle där det råder Censur. Officiell Censur eller Censur i det fördolda, alla vet vad man får säga eller inte.

Hela massmedia apparaten som skulle varit vår klarsyn. Varit det som gjort att vi handlat rätt. Undvikit faror och behandlat varandra på ett just sätt. Denna Massmedia apparat blir i stället en propaganda apparat där man försöker vrida hela samhället åt sitt eget håll, ge sig själv fördelar och stärka sin egen uppfattning, ge ära och berömmelser till sina egna etc.

Det är precis det vi ser i dagens samhälle där vi är blinda, och vi ser hur vi är blinda idag för vad t ex den Muslimska massinvandringen av Unga män kan leda till. Man undviker att visa upp den verkliga bilden av vilka som kommer in, i stället visas arrangerade bilder med Kvinnor och barn. Hela Sverige skall förföras.

Vi ser hur Jesus är förtalad, när man över huvud taget nämner honom i vårt samhälle. Helst skall det tigas om Jesus, han finns inte i vårt samhälle längre. Och vi ser hur människorna i dagens samhälle inte vill veta av Jesus längre. Propagandan har gått hem.

Det är en hemsk tid vi lever i idag, man trodde aldrig att det skulle kunna bli så här i ett demokratiskt samhälle som hyllar yttrandefriheten.

Men nu är vi där.

Gud hjälpe oss!!


Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar