måndag 19 oktober 2015

Fundering 151019, Ensamkommande flyktingbarn och Anhöriginvandring

Igår fick vi se ett så kallad ensamkommande flyktingbarn. Det visade sig att han inte alls flytt ensam han hade haft sin farbror med sig upp genom Europa. Han sa sig vara 14 år. Och borde alltså kallas ungdom.

I vår eget samhälle från början av 1900 talat var man flygfärdig i den åldern och fick flytta hemifrån och försörja sig själv. Men det är vi i vår moderna tid som vi kallar dem för barn.

Han främsta önskan det var att få hit sin familj. Det var Far och Mor och sina syskon. Det är så det tillgår. Han var inte alls ensam. Det är en utstuderad teknik. De hade skickat hit ett av Barnen och deras uppgift är sedan att se till att också de andra får komma.

Det här påminner mig om den tiggeriteknik som jag mötte när jag var i Kina för några år sedan. Där gick det omkring barn i 2 – 3 årsåldern vid Hotellet och tiggde. Och var man inte uppmärksam kunde man tro att de var ensamma och verkligen hade det illa. Men så var det inte för en bit bort satt mamman i skymundan och vakade över sitt barn.

Det här är alltså en teknik där man skickar fram det som vi kalla för barn, men som i själva verket är personer på väg in i vuxenvärlden. Deras uppgift är att skapa medkänsla så att övriga familjen också kan komma hit.

Anhörig invandringen uppgår till kanske 3 – 4 gånger så många som de som kommer först.

De senaste 4 veckorna har vi fått in 40 000 som vi registrerat. Och c:a lika många som inte registrerats. Alltså 40 000 – 80 000 på 1 månad. Det blir 0,5 – 1 milj på ett år. Och med Anhöriginvandring på 3 gånger så kommer det på sikt, med de som kommer nu på ett år, att leda till 1,5 – 3 milj nya Svenskar som till 80 % är muslimer.

För var och en som kan tänka och räkna så inser man ganska enkelt vilken fullständigt ohållbar situation detta är och det vi kommer att få om några år är inget som vi är vana vid att kalla Sverige, åtminstone inte det Kristna Sverige som vi traditionellt är vanan att tänka på.

Må Gud hjälpa oss och ge oss klarsyn så att vi agerar i tid och får stop på denna Muslimska massinvasion som backas upp av utländska tiggerimetoder som vi inte är vanan att möta!!


Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar