måndag 26 oktober 2015

Fundering 151026, Många väntar på Antikrist

Det är många som går runt idag och väntar på Antikrist och spekulerar i när han skall komma och vem han är.

Själv väntar jag på Jesus. Jag vet vem han är och han är min frälsare. Det är han som skall rädda oss.

Själv anser jag att vi kan se Antikrist anda i verksamhet runt omkring oss. Han gör allt idag för att stoppa Den kraft, Den välsignelse, som Jesus skall ge oss. Och det är brottom för Jesus står för dörren och klappar och hans tid är mycket snart.

Vi ser Antikrist anda i Europa idag, när han låter sina trupper av Muslimer strömma in för att ta över Jesus land. Och själva sitter vi helt passiva och bara låter det ske.

Det är en Vanmakt över hela västvärlden idag. Över hela den traditionella Kristna delen. Och det är onda andar styrda av Antikrist och hans kompanjoner. Den falske profeten och Satan själv som är igång.(Upp 16:13).

Upp 13, som många väntar på skall uppfyllas, har redan varit. Det kan vi se om vi läser i Upp 13:14 – 18 där det talas om Vilddjurets bild, som är vår TV (En bild med både rörelse och ljud) och det också talas om vårt internet, www (666, där en 6:a skrivs med w, På Hebr är 6 Vav som återges hos oss med v eller w.)

Och det 10 hornade Vilddjuret i början av kapitlet det är de kolonialmakter som behärskade hela världen under första halvan av 1900 talet, då när radion kom. En mun som talar stora ord. (Upp 13:5 - 6).

Och Antikrist som flera tycker sig kunna läsa in här i de här versarna i början av Upp 13. Det var Hitler. Han var den som lyfte upp Tyskland från att ha varit som sårat till döds och han gjorde det till en stormakt på sin tid. Och han använde sin makt till att döda 6 miljoner Judar. Och uppfyllde där med de profetior som talar om det.

Skall vi tala om något riktigt hemskt idag då talar vi om Hitler och hans Nazism. Det är något alla är överens om här det hemskaste som mänskligheten skådat. Låt oss då nöja oss med det och konstatera att Hitler var Antikrist och nu finns hans Anda ibland oss och nu finns den Falske Profeten i verksamhet, han som omnämns i Upp 16:13. Och vi är alltså i slutskedet av vredesskålarnas tid. En tid när Islam och den Falske profetens Ande breder ut sig tillsammans med Antikrists Anda.

Vad beträffar det tvåhornade Vilddjuret i Upp 13:11 – 18 så är det Supermakterna som behärskade världen under andra delen av 1900 talet fram till 1990 när Sovjet föll samman.

Det finns många idag som försöker att peka ut sina motståndare som Hitlers efterföljande och fyllda av hans rasistiska tänk. Men det är viktigt att ha i minnet att det är en förvillelse igång idag. Där onda Andra försöker slå oss blinda.

Det var det vi fick se i Trollhättan där just som man funderade på att stänga våra gränser, en högerextremist och rasist dödade 2 oskyldiga människor, en fruktansvärd handling. Och därmed omöjliggjorde varje tanke på att stoppa invandringen och att stänga våra gränser. Och därmed stoppa Allahs erövring av våra länder.

Så i den hemska tid vi är inne i nu så går jag och väntar på Jesus.

Antikrist och hans kompanjoner verkar redan mitt ibland oss och vi behöver inte gå och vänta på dem.


Karl Håkan




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar