fredag 1 januari 2016

160101, Ett avslöjandets år

Det är vad vi behöver, Ett år när all galenskap som vi har idag blir avslöjad.

Jag ser fram mot ett år när Sverige får vara ett land för Svenskarna. Ett år när alla dessa Galna journalister och politiker som försöker ta ifrån oss vårt land, blir avslöjade. Och vi åter kan prata om det som är Svenskt och vår Kristna tro blir ett hedersbegrepp.

Jag ser fram mot ett 2016 när vi får höra om vem Muhammed egentligen var. När denna person som snart 1400 år efter sin död fortfarande försöker styra hela världen. Han behöver avslöjas. Så att vi alla får se vilken skurk han var. Hur tom den religion är som han försökte trycka på världen. Hur det var med våld och lögner som han tvingade den på andra. Låt oss höra om detta år 2016.

Låt oss höra hur hans närmaste de som efterträdde honom spred hans religion med samma metoder. Med svärd, plundring och hot. Sanningen måste fram, annars finns risken idag att hela världen hamnar under denna galna religion, som är så illistigt uppbyggd. Och hela denna värld med Demokrati, Hänsyn, Mänskliga rättigheter, och Yttrandefrihet, som vi byggt upp på den Kristna Grunden rasar samman.

Jag ser fram mot ett 2016 när New Age med sin helt galna tanke att alla Gudar är lika bra, blir avslöjad. Alla Gudar är inte lika bra, Jesus har visat sin styrka när han idag har vänt hela världen. Från ondska och våld till en värld i välstånd, i frihet. Det var Jesus som gjorde det med början i den Kristna Västvärlden.

Det var inte alla andra Gudar. De är tomma och har stått vid sidan av och tittat på.

Och nu när man försöker lyfta fram dem så ser vi vilka tomma budskap de har. Hur det de står för, för länge sedan är passerat. Det är Jesus som är modern, och det är han som har det som vårt samhälle behöver.

Därför ser jag fram mot ett 2016 när alla galna idéer och religioner och ledare blir avslöjade.



Jesus kom till vård värld och avslöja all Galenskap och låt ditt Budskap, det Sanna Evangeliet höras ut över Jorden!! Jesus det är dig vi längtar efter, mera av dig!!

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar