lördag 2 januari 2016

Fundering 160102, En försvunnen generation

Är det därför Sverige går åt skogen nu för tiden. Man har en försvunnen generation. Det är inte den generation som har varit med och vet hur saker verkligen är som bestämmer nu mera. Utan det är den generation som indoktrinerats i våra daghem.

Som fostrats i våra Socialistiska och Ateistiska skolor. Det är de som bestämmer. Det som fått lära sig vad som är politiskt korrekt. Och fått lära sig att det måste man följa. Det är heligt i vårt land.

Den generation som har varit med om ett annat samhälle. Det som var innan allt snoddes upp och ner på allt på 60 och 70 talet. Den generationen är ute idag. De skall vara tysta för de är för gamla och dessutom inte politiskt korrekta.

De säger t ex Neger. Det är hemskt idag. Men det var helt OK på 50 talet.

De hävdar t ex att Sverige är till för Svenskar för det gjorde man då, men idag är det hemskt att säga.

De hävdar t ex att det bara är Kristendomen som är rätt. Det är också hemskt idag.

Den generation som styr idag, den har inte sett det som var tidigare. Den är enögd, till skillnad från de som var med då, och som vet att man kan göra annorlunda och faktiskt får det att fungera, till skillnad från hur mycket är idag. Vi har en historielös generation som styr.

Varför finns då inte generationen över 60 idag. Den generation som normalt brukar styra ett samhälle. Är det resultatet av vårt pensionerings system. Ett system som utesluter alla över en viss ålder. De får inte vara med.

Det finns nästan inga i riksdagen som är över 65. På arbetsmarknaden tar de flesta företag inte in folk över 65. Och varför skall man anstränga sig. Man har ju försörjning. Det är bättre att finna sig och vi ser resultatet. Ett samhälle där erfarenheten inte längre finns. Där perspektivet på tillvaron är borta

Och det här är den sista generationen för vilken Jesus var naturlig. Som fick lära sig Kristendom som det fundamentala. Och vi ser idag ett Samhälle där Kristendomen är utesluten. Den Kristna generationen som hade Jesus som ideal är inte med.

Ja det är kanske t o m därför som vi fått det så här. Det finns onda makter som inte vill ha de Kristna med. För vilka Jesus är en svordom. De styr idag. Och på det här viset gick det fort.



Jesus hjälp oss att på nytt få ett samhälle med dig i centrum!! Ett samhälle som fungerar!!

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar