fredag 15 januari 2016

160115, Ondskans järngrepp

Sitter vi fast i Ondskans järngrepp.

Vi ser Margot Wallström gör bort Sverige gång på gång genom att ställa in oss i Hitlers led. Genom att ställa Sverige bakom dom som vill döda Judarna och utplåna Israel. Och ingen klarar av att göra något åt det. Inge klarar av att få henne avsatt.

Vi ser hur vi numera i praktiken har Censur i Sverige. Ingen av de stora medierna går ut med att det var en person som nyligen invandrat från Syrien som misstänks för mordet i Broby. Men när det var en Svensk som stod för morden i Trollhättan talades det varje dag om det i en hel Vecka. Och Sverige låter sig förföras.

Vi får inte höra vem Muhammed egentligen var. Denne krigets man, denne härförare som med lögner och krig och terror bredde ut sin hemska Religion, och gjorde sig själv till Guds like. Honom skall man böja sig för i Sverige och anse som fullkomlig och helig ett exempel att följa. Vi hör inget om sanningen om Muhammed i Svenska medier.

Våra barn sitter i skolan och lär sig att Jesus inte finns. Han som har gett oss hela vårt Västerländska välstånd, han skall utplånas. Ja han har redan utplånats ur vårt samhälle. Den uppväxande generationen är en Jesus-tom generation. Och hela samhället är som en följd av det idag Jesus-tomt.

Vi kan alltså se på område efter område hur ondskan går fram. Hur ondskans rike utvidgar sina bopålar. Hur vi kristna tvingas konstatera att vi förlorat område efter område.

Sverige har ställt sid på Hitlers sida
Sverige har infört Censur
Sverige välkomnar Islam
Sverige har avkristnats

Och vi kristna tittar på. Var är vår kraft. Var är vår Ande. Var är vår bön. Var är vårt rop till Jesus.



Jesus hjälp oss!! Vi går under!! Ge oss seger, vi orkar inte se fler nederlag. Jesus, riket är ditt. Kom Segra hos oss. Jesus, kom. Vi vill ha dig. Mera av dig, Jesus!!

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar