söndag 31 januari 2016

160131, Är Sverige på Bommen

Utländska medier börjar mer och mer intressera sig för vad som händer i Sverige. Hur galet det kan gå.

Mordet i Mölndal på den 22 åriga fickan, den Kristna flickan från Libanon, som skedde på flyktingboendet av en invandrare, förmodligen muslim, har fått stor uppmärksamhet internationellt.

Nu har vi också kravallerna på Norrmalmstorg. Och vad är det som hänt egentligen. Läser man Svenska medier får man olika bilder.

Det finns de tidningar som beskriver det som en hemsk mobb som angriper stakars oskyldiga flyktingbarn.

Andra medier beskriver det som Nordafrikanska ungdomar som tagit hela kvarter i besittning och rånar och hotar de boende, och nu har man fått nog och går ut och demonstrerar mot polisens flathet och oförmåga att ta tag i problemet.

Vad är det som händer i vårt land.

Polisen har ständiga utryckningar till flyktingboende etc.

Polischefen begärde nyligen 2500 nya poliser. Man hann inte med. Allt som händer.

Sverige har blivit ett exempel i utlandet på hur galet det kan gå. Hur ett välmående land kan komma totalt fel.

Och vad gör man här i landet. Jo många medier försöker styra opinionen. Skriva nyheter som gör att vi inte skall se det som är på gång. Se vad invandringen har gjort med vårt land.

I stället är det klarsyn som behövs. Saker skall nämnas vid sitt riktiga namn. Medierna är till för att beskriva sanningen. Ge Svenska folket en sann bild av verkligheten.


Jesus hjälp oss, ge oss klarsyn, låt ditt Evangelium på nytt fylla landet. Låt sanningen flöda, och din kraft komma oss till hjälp, med din ledning och visdom. Jesus hjälp oss!!

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar