måndag 4 januari 2016

160104, Jesus skall segra

Det är viktigt att vi tänker på att Jesus skall Segra. Det är hans rike som skall komma till oss alla. Han skall styra jorden. Alla knän skall böja sig för honom som det står i bibeln

Det är viktigt att vi tänker på det idag när vi ser hur Allah försöker ta över vårt land. När förbannelsen i form av Muhammeds efterföljare reser sig upp och tar ton och får gehör för sitt sätt. När man ser alla dessa reklaminslag för invandring och mera Muslimer i nyheterna.

Då får man tänka på att Jesus är den som skall segra.

Även om det ser mörkt ut just nu. Man ser ondskan slår till över allt. Islam har blivit vår tids Nazism. Vars främsta mål är att utplåna Israel, och Judarna. Och på samma sätt som Nazismen hade framgångar före andra världskriget så har idag Islam framgångar och folk böjer sig för denna hemska ideologi.

Men Islam är värre. Den skall inte bara utplåna Judarna, den skall också utplåna de Kristna, Och inte bara genom övertalning, utan med våld. Vi vill inte ha detta elände in i vårt land. Sverige skall vara ett Jesus land. Ett land där frid råder. Ett land där fred råder. Ett land med kärlek till nästan.

Vi kan läsa om Jesu seger över Muhammed i Upp 19:20.

Upp 19:20. Och vilddjuret grips och med honom den falske profeten [lögnprofeten], han som åstadkommer tecken inför honom, med vilka han bedrar dem som mottagit vilddjurets märke [prägling, kännetecken] och som dyrkar [avgudar, älskar] hans bild, de två kastas levande i eld sjön som brinner med svavel.

Och tack och lov Muhammed och hans hemska religion kommer att kastas i sjön som brinner med Svavel, där redan Nazismen och Hitler ligger. Muhammed är den Falske Profeten, Och här blir han alltså avslöjad.

Så det här är något att tänka på för alla som idag böjer sig för Muhammeds hemska religion och fjäskar in sig med Islam. Slutet är Eld sjön tillsammans med Nazismen.



Jesus hjälp oss. Ge oss klarsyn idag så att vi ser din härlighet. Ser din seger!! Jesus vi älskar dig!! Kom vi behöver dig!!


Karl Håkan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar