måndag 25 januari 2016

160125, Censursnaran dras åt i Landet

I går fick vi höra att Mona Walters blogg stängts ner. Mona Walter är en känd Islamkritiker. Hon säger det som gäller och gör det i klarspråk. Vad hon hade skrivit vet jag inte men att man inte fritt kan tala enligt sin övertygelse, skrämmer mig.

I stället har vi ett Censur- samhälle där alla måste följa det som makthavarna har tänkt sig. Att följa reglerna i sina yttrande.

Och det samtidigt som vi håller på att bli muslimiserade. Samtidigt som Allah håller på att ta över vårt land. Då får vi inte fritt yttra oss.

Det är inte klokt och i vårt gamla Jesus land. Där våra fäder i 1000 år kämpat för vår Kristna tro.

Och i går fick vi också höra om hur misslyckad Asylmottagningen är i landet. Det tar ½ år att ens komma igång med utredningen av en enskild Asylsökande. Och sedan har man just nu en prognos på 2 år för att göra utredningen. Alltså totalt 2,5 år innan man vet om personen får Asyl eller ej. Och varje person kostar samhället 420 000 / år och med de som kom förra året 162 000 och 2,5 år så får vi alltså en kostnad på 170 miljarder kr bara för att utreda om personerna skall få asyl.

Det är inte klokt.

Och Samtidigt är vårt försvar i skriande behov av mera pengar. Idag är det nästa obefintligt. Ålderdomshemmen läggs ner och våra gamla har ingen stans att komma.

Och vi såg igår eländet i de Libanesiska flyktinglägren och deras skriande behov av hjälp. Dit borde pengar gå i stället för att gå åt på det här viset.

Nej det är onda Andar som härjar med oss. Onda andar som inte vill oss väl.


Jesus hjälp oss, hjälp oss, hjälp oss!!

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar