söndag 24 januari 2016

160124, Knivmorden i Israel och Svensk press

Vi hörde häromdagen om att en mamma hade blivit nerstucken av en Arab i Israel. Mitt framför sina barn. Hon var utanför huset när hon blev attackerad av en knivbeväpnad man och hon sprang in men lyckades inte helt stänga dörren Araben kom efter och fortsatte sticka henne med kniven tills hon dog. Mitt framför hennes barn.

Det är så man ryser när man tänker på det. Så bestialiskt, och det är en kampanj. Araber skall döda Israeliter. Det är det de styrande vill på den Arabiska sidan. Det är inte klokt.

Och när man då tänker på hur Margot Wahlström ståt och fördömt Israels försök att bli fria från detta bestialiska dödande av oskyldiga civila genom att snabbt skjuta gärningsmannen, som man gör i alla andra länder. Då inser man hur fel allt har blivit. Hur Sverige åter har hamnat på fel sida.

Och det konstiga är att i det här läget skriver inte den svenska Pressen om det här. Inte heller tas det upp på TV nyheterna som något viktigt. Meningslösa kulturhändelser ägnar man många minuter åt. Men det här som är världspolitik försvinner förbi.

Åter kan man ana sig till att vi har en styrd massmedia. Styrd av vänstern. Det som gagnar vänstern skall lyftas fram.

Sverige är i ondskans våld. Vi går bara nerför. Djupare och djupare in i mörkret. Var finns Jesus idag.


Jesus hjälp oss. Vi vill ha mera av dig. Jesus kom!!

Karl Håkan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar