tisdag 12 januari 2016

160112, Mordet i Broby

I Avpixlat kan man idag  läsa:

Gärningspersonen, en 14-årig elev på samma skola, vars härkomst inte uppges men enligt obekräftad källa ska heta Ahmad i förnamn och ha nyanländ syrisk bakgrund, har gripits av polisen misstänkt för mord.

Nu äntligen fanns alltså informationen om bakgrund hos den som misstänks ha mördat den Litauiske pojken Arminas Pileckas på Skolan i Broby.

Är det här mördaren som man fått fast. Ja vi får se när de Juridiska instanserna gjort sitt. Men nu har vi i alla fall ett förnamn på den misstänkte, men framförallt vi har hans bakgrund en nyanländ Syrier.

Det är konstigt att det här då inte går ut i Svensk massmedia. Är det hemskt att säga som det är om bakgrund eftersom allt annat kan sägas, men inte det här.

Är det motivet som hindrade sanningen i Kungs trädgården, ”Man stödjer Rasistiska krafter”, som stoppar också här.

Och att det är osäkra uppgifter fungerar ju naturligtvis inte heller. För vill Journalister få fram sanningen så finns så många att fråga i Broby att det går att få fram.

Nej här ser vi 32 % samhället som skall censurera för de andra. Det var de 32 % som häromdagen fortfarande tyckte att vi skulle behållit bron öppen och släppt in alla. De 32 % som har utlöpare i Journalistkåren där de i Rapport varje dag sänder propaganda för invandringen. Och här nu skall undanhålla Svenskarna sanningen om vem det var som mördade.

Det var 61 % som tyckte att det var rätt att stänga bron. Det är alltså den verkliga opinionen. Därför ingår det i normal journalistik att tala om när det är invandrare som gör brotten så att Svenska folket är uppdaterat på den här punkten och har den fulla och sanna bilden.



Jesus hjälp oss, ge oss klarsyn, och ett Sverige som är genomskinligt!!

Karl Håkan

PS Artikeln på Avpixlat når man på:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar