fredag 29 januari 2016

160129, Har baksmällan börjat

Kommunerna går på knäna, i sina försök att ta hand om alla flyktingar som de blivit tilldelade.

Bostäderna räcker inte och måste byggas ut enormt. Man talar nu om ett nytt miljonprogram.

Polisen räcker inte till. Flera 1000 nya poliser måste anställas.

Skolorna räcker inte och nya måste byggas.

Vårdcentralerna har fått köer på flera veckor när man ringer och vill boka tid.

Åldringsvården måste dras ner för det finns inte pengar.

Har Sverige nu fått baksmälla efter den Eufori som kännetecknade Flyktingmottagande i höstas. Vi minns alla hur det strömmade in. Det tycktes inte finnas någon gräns. Och man sa vi måste bara hjälpa, vi måste bara ta emot. Alla måste få komma.

Idag ser vi resultatet. Vi mäktar inte med. De som satt där och gjorde detta borde avgå, de har visat sin inkompetens. Siffrorna gick att få fram. Med normal intelligens kunde man se det här redan tidigt i höstas, att det skulle bli så här. Men Euforin tog över.

Vänster krafter fyllde medierna och skrek ut sitt budskap. Samma krafter som än idag fortsätter att varje dag göra reklam för hur bra invandringen är. Och hur vi måste fortsätta det här. Dessa redaktörer och journalister som förde oss in i blindhet borde också få.

Det borde göras en rensning i samhället av vänstern, alla dessa som var blinda och lät sig förföras.

Och vi visste redan då att skulle vi klara det här, då var det hjälp på plats som gällde. Men det klarade man knappt av att tala om.

Jesus hjälp oss, låt vårt samhälle fyllas av din Anda. Ge oss klarsyn. Avsätt alla dessa virrhjärnor som fört oss vilse. Jesus, Jesus, Jesus, mer av dig!!

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar