tisdag 19 januari 2016

160119, Att vilja utplåna det Svenska är Rasism

Invandrar sifforna fortsätter att sjunka. Det var förra veckan 930 asylsökande som kom in i landet. Veckan innan var det 1094.

930 blir på årsbasis 48 360 asylsökande. Det är alltså fortfarande en hög siffra. En siffra som inte är hållbar i det långa loppet. Eftersom det föds c:a 100 000 personer i landet betyder det att invandringen är hälften av vad som föds i landet. Då kommer det Svenska folket inte att bestå i längden. Vi kommer att bytas ut mot de som kommer utifrån.

Den Svenska kulturen. Vårt Kristna Arv. Vårt sätt att bry oss om varandra. Etc. Det vi känner som typiskt svenskt. Det riskerar att på sikt försvinna.

Svenskarna har rätt till sitt land. Lika mycket som alla andra folk har rätt till sitt land. Att vilja utplåna det Svenska är rasism. Rasism mot Svenskarna.

Ju fler som kommer ju mindre är chansen att vi lyckas integrera dessa ny anlända och få det Svenska sättet i dem, och då får vi ett annat Sverige.

Jag vill ha kvar mitt Jesus Sverige. Det Sverige där vi bryr oss om varandra. Det Sverige där vi gör som Jesus har sagt.


Jesus hjälp oss. Det är dig vi vill ha i värt land. Jesus kom till Sverige igen. Ge oss ditt rike. Jesus jag älskar dig och det är dig jag vill ha!!

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar