onsdag 13 januari 2016

160113, Censuren verkar i Sverige

Nu är det klart. Journalister och Polis har direktiv att inte rapportera Etnicitet. Det är därför vi inte får veta när det är invandrare. Det är därför som vi Svenska män går runt och undrar hur det kommer sig att vi plötsligt blivit så brottsliga. Det är alltså inte vi Men vi får inte se vilka det är.

Journalister och Poliser har bestämt att vi inte skall se.

Man kan läsa i Pressetiska riktlinjer för Journalister att de inte skall rapportera

Punkt 10 i de pressetiska reglerna som massmedier i Sverige har förbundet sig att arbeta efter lyder: ”Framhäv inte berörda personers etniska ursprung, kön, nationalitet, yrke, politisk tillhörighet, religiös åskådning eller sexuell läggning om det saknar betydelse i sammanhanget och är missaktande.”

Man har också enligt uppgift gått ut till Polisen och i ett brev talat om att de inte skall rapportera Etnisk bakgrund, hudfärg etc. slentrianmässigt. Det skall finnas ett motiv. Säger man. Och vem avgör motivet.

Resultatet av allt det här är just det samhälle som vi nu har där vi aldrig får veta. Det är Censur på den här punkten. Vi Svenska män skall gå runt och tro att det är vi som blivit så hemska.

Det är inte klokt detta Censursamhälle som Vänstern skapat för att kunna ta ifrån oss Sverige. Vårt Kristna land. Krossa Jesus hos oss.



Jesus hjälp oss. Bli vårt värn och vår styrka. Vi vill inte ha detta avkristnade land där onda andra tar för sig. Där vi inte ser sanningen. Jesus det är dig vi vill ha!! Kom!!

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar