onsdag 27 januari 2016

160127, Dödade en Muslim en Kristen i Sverige

Den 22-åriga flickan som dödades på Asylboendet nyligen sägs vara från Libanon och Kristen. Var det alltså förmodligen en Muslimsk pojke som dödade en Kristen som kommit hit. Det har vi inte hört i massmedia i Sverige.

Är det för hemskt att framställa den sanningen. Att Muslimer dödar Kristna i Sverige. I stället höjde man upp de andra i boendet. De hade ju övermannat honom. Men de var ju förmodligen Muslimer och där med inte heller hotade som flickan var.

Som vanligt klarar man inte av att framställa helheten. Man har sina ideologiska skygglappar och kör löpet enligt dem.

Men Islams vilja att erövra värden genom att döda alla andra. Judar, Kristna, etc. Det vill man inte ta i. Det är hemskt att framställa. Men Sanning är Sanning. Och vi måste vara klarsynta. Vi får inte gå in i framtiden med ögonbindel på oss.

Det är som IS, Islamska Staten. Den skall inte längre få kallas det enligt somliga. Det är ingen stat säger man. Men i själva verket är det förmodligen Islam man vill skydda. Åter igen vill man vrida till Sanningen. Verkligheten är för hemsk.


Jesus hjälp oss i denna vridna Värld!! Ge oss klarsyn. Låt din Sanning komma ut i vårt samhälle. Det är du som skall komma. Ditt offer gäller för oss alla. Låt oss få se mer av dig, Jesus!!

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar