onsdag 20 januari 2016

160120, Propaganda maskinen för vår tids Nazism

TV4 har liksom SVT blivit en ren propaganda maskin. I går visade de TV4 ett inslag från USA. Där vanliga människor motsatte sig muslimer och ville stoppa utbyggnaden av en moské. TV4 ondgjorde sig över alla som var emot Islam. Och hur hemskt det var att Trump ville stoppa alla invandring av Muslimer. Etc.

Det är märkligt att se dessa inslag. Om de här inslagen vore ens sidans inslag och den andra sidan, de som inte vill ha Profetens religion här, också fick tala då vore det ju i alla fall Demokratiskt. Men denna totala nergöring av alla som är mot Islam är inte klokt. Och att det får stå oemotsagt är än värre.

Det är intressant att titta på tiden före andra världskriget. Hur man då hanterade Nazismen. Islam är ju en ideologi som mycket liknar Nazismen. Och den vill liksom Nazismen utplåna Judarna, men inte bara Judarna utan också de Kristna, och det med våld. Isis är inga extremister, de är de som tillämpar Muhammeds metoder. De är det sanna Islam och när Islam har brett ut sig färdigt och tagit över Västvärlden. Då är det, det vi kommer att se. Den totala utrensningen av allt annat liksom i Isis land.

Att då motsätta sig Islam är sunt. Men att med Censur och åsiktsförtryck hjälpa Islam är lika illa som de som stödde Nazismen före andra världskriget.

Och man kan ju inte säga att det finns ju sunda människor som är Nazister, och därför är det inget fel på Nazismen. Nej den är fördömd därför att vi har sett dess härjningar, och dödandet i dess spår. Likadant är det med Islam. Den är ond i roten. Och därför skall den behandlas liksom Nazismen och fördömas som helhet.

Tänk att så långt har det gått. Att klarsynta människor inte längre får yttra sig. Onda Andar har satt sig i de som bestämmer. Har satt sig i massmedia. Har satt sig i våra kyrkor. Och alla kör samma budskap. Islam är fredlig. Islam är välkommen. Det är så man ryser att leva i denna tid. När man ser parallellen med tiden före andra världskriget och Nazismen.


Jesus hjälp oss. Vi vill inte ha Islam. Det är dig vi vill ha. Rädda oss ur dessa onda Andars grepp. Kasta Islam i sjön som brinner med Svavel, som du har lovat, och gör det snart innan vi förgås. Jesus hjälp oss!!


Karl Håkan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar