söndag 3 januari 2016

160103, Politisk Korrekthet

Politisk Korrekthet är namnet på den Censur som vi har i samhället idag. Det är de här artiklarna som skrivs i vissa tidningar varje dag för att lära oss att Invandring är bra. Att vi är goda när vi låter vårt land tas över av andra.

I DN läste jag i dag Rubriker som:

”Som om vi bygger en Berlinmur här”
En artikel apropå den kontroll man nu infört på alla tåg och bussar till Sverige över Sundet.

Hälsningarna hem visar annat Sverige. Flyktingarnas sms liknar Amerikabrev.

Etc.

Och TV har varje dag minst ett inslag, varje dag med samma propaganda.

I ett Demokratiskt samhälle skall man kunna säga det man tänker och tycker. Det man befarar skall hända skall man kunna tala om. Men det kan man inte i detta samhälle som är Politiskt Korrekt.

Att Islam är ett hot mot hela världen. Det får man inte tala om. För dessa politiskt korrekt människor är Islam fredssträvande. Det är Terrorister dessa som spränger bomber. IS är inte Islam. Det är extremister, enligt dessa människor. Och de får ha sin åsikt men varför får vi andra som ser Sanningen, inte säga vår åsikt. Vi som ser att hela Islam är från Djävulen och till för att stoppa Jesu Fredsrike. Vi som vet att IS gör som Muhammed lärde. Och varför får vi inte hör det här i våra massmedia.

Att hävda att Jesus är den enda som kan frälsa. Den ende som kan rädda oss. Är nog egentligen inte Politiskt Korrekt. Det är nog ett Rasistiskt uttalande. Som egentligen inte får fällas enligt denna doktrin med Politisk Korrekthet.

Hur kan det komma sig att vi fått ett samhälle som förnekar det Goda, men godkänner ondskan.



Jesus hjälp oss, Det är dig vi vill ha, Kom och rädda oss!!

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar