lördag 23 januari 2016

160123, Islams förbannelse

Islam är en förbannad religion. Djävulens förbannelse vilar över den. Det kan vi se, nu också i Tunisien. I går såg vi hur även där hade den Arabiska våren förbytts i kravaller och elände. Det har gått samma väg som i Egypten och Libyen och Syrien. Ja alla de länder som har Islam lever i mörker och elände.

Sådan är Islam, den religion som strömmar in i Sverige och försöker ta över vårt land. Försöker att lägga också det i mörker. Ja hela Europa, den kontinent som i Jesu namn hållit emot denna hemska religion. Den håller nu också på att erövras.

Jesus hjälp oss!!

Jag brukar själv tänka att, som vi vet så blev Jesus frestad av djävulen och en av frestelserna var när Djävulen sa: Fall ner och tillbe mig så skall jag ge dig alla riken på Jorden. Jesus vägrade med orden. Herren din Gud skall du tillbe och honom skall du tjäna.

Föll Muhammed ner och tillbad djävulen. Ja ser man resultatet i Islam så verkar det ha varit så. Djävulens lögner och hans resultat, elände och död, kännetecknar hela Islam

Jesus hjälp oss!!

Och detta står vår Utrikesminister upp och ger rätt. Det är de som går för Islam och i konsekvens till det vill utplåna Israel och döda Judarna som har rätt enligt henne. De skall ha alla de centrala och historiska delarna av Israel och vi vet alla att sedan tar de resten.

Hur kan Sverige som varit ett Kristet land falla så djupt. Hur kan man i det här landet tillåta en Utrikesminister att stå upp och på det här sättet förbanna Israel. Göra ner Guds vilja. Ställa sig på sidan som vill omintetgöra hans plan för världens frälsning.

Jesus hjälp oss!!

Ja det är inte underligt att man vaknar varje dag och känner en oerhörd kamp i sitt inre i denna värld där ondskan gör det ena framsteget efter det andra. Men Jesus skall segra. Vi vet det och vi får åter lyfta upp Upp 19:20. Där ser vi hans seger över allt vad Ondska heter. Och vi får se hur Muhammed, den falske profeten med sin religion Islam skall kastas i sjön som brinner med Svavel, där Hitler och Nazismen redan ligger.


Tack Jesus att du skall segra!! Jesus hjälp oss och ge oss klarsyn. Hjälp oss genom den förbannelse vi har idag. Ge oss din Ande och styrka. Jesus kom, var hos oss, vi behöver dig!!

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar