söndag 10 januari 2016

160110, Mediamonopolet

Hur skall vi bli av med vänsterdominansen i massmedia. 80 % av alla Journalister är vänster. Det är därför vi dagligen matas med propaganda om hur bra invandringen är. Hur Terroristerna inte representera Islam utan Islam skulle vara fredsälskande. Hur Svenskar är hemska när de inte bara välkomnar alla invandrare och låter dem ta över landet.

Hur skall vi då bli kvitt denna vänsterdominans. Ja det är en fråga som man försökt lösa i Polen. Där man har en Högermajoritet i Riksdagen. Man har sagt att det är Finansministern som skall tillsätta cheferna i de statliga massmedierna.

Den Katolska kyrkan är ett sådant här system som väljer sig själv inbördes. Påvarna tillsätter kardinaler och kardinalerna väljer nya påvar. Och det hela har nu hållit på i 2000 år och Tron har hållit sig ungefär lika dant hela tiden.

Lika dant är det med den statlig TV. Får den styra sig själv får vi ett vänstersystem för evigt. Vänstern kommer att fortsätta med sina propagandasändningar.

Vad ska man då göra. Man kan göra som i Polen, låta regeringen som är tillsatt av riksdagen, som kommer från ett val där Polska folket har fått bestämt. Man kan låta regeringen tillsätta cheferna. Då är det i själva verket folket som tillsätter genom representativ demokrati.

Men visst man kan hålla med om att det blir styrning på ett felaktigt sätt. Och alternativet är då att man har speciella val för de Statligt massmedierna. Val som är skilda från valen till riksdagen.

Och kanske är det sådana val vi borde ha i Sverige för att slippa vår vänster propaganda i massmedia. Slippa ett massmedia som hela tiden drar Sverige in i vänsterfacket. Bort från Jesus. Han som är den som gjort det.


Jesus hjälp oss, Det är dig vi vill ha!!

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar