fredag 22 januari 2016

160122, Den tysta majoriteten

Vi såg det för någon vecka sedan när man gjorde en opinionsundersökning. Det var 61 % som tyckte det var rätt att man hade stängt bron så att asylsökarna inte kunde längre strömma fritt in.

Det var bara 32 % som tyckte det var fel.

Vi ser alltså att det Svenska folket inte vill bytas ut. Vill inte bli Muslimskt. Vill se sanningen, och inte låta sig förföras av förljugen journalistik etc. Man vill ha kvar Sverige. Och här såg man det när man hade gått till aktion och gjort det rätta, det som Svenska folket ville. Då kunde man se stödet.

Vi ser det nu också i en annan Opinionsundersökning. Det rapporteras att SD nu har 30 % av väljarkåren. Det är alltså det största partiet. Det går inte att stänga ute sanningen. Och tro att man skall behålla majoriteten som man gör idag, när man medvetet låter bli att i massmedia rapportera brott begångna av Invandrare och asylsökande. Svenska folket låter sig inte manipuleras.

Det är skönt att se det här. Se att det inte går att manipulera folket. Sanningen kommer att segra. Och vi hoppas nu också att Margot Wahlströms förbannelser får ett slut. Att hon nu får avgå. Att Sverige på nytt blir en Israel vän och därmed får Guds välsignelse. Vi behöver det.

Jesus hjälp oss. Vänd vårt land till ett välsignat land. Se till att de som förbannar Israel får gå. Du är vårt hopp. Jesus, ge ditt folk seger!!

Karl Håkan







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar