måndag 18 januari 2016

160118, Vem betalar vad

I går fick vi höra att avtalet med Iran nu var fullföljs och man lita nu på dem de skulle inte göra kärnvapen, säger man. Och nu kunde Iran ta ut de frysta pengarna på olika konton och det rörde sig om flera 100 miljarder. Och dem skulle de köpa vapen för och andra saker. Och jag är övertygad om att också en del går till kriget i Syrien för att stärka den sida som Iran står på. Och säkert går en del också till mera Raketer mot Israel.

Vi däremot vi får lägga ut flera 100 miljarder för att ta hand om och integrera de invandrare, huvudsak Muslimer, som kommit från Arabvärlden. Många pgr kriget i Syrien. Bara sista året kom de ju 162 000. Det blir med en kostnad av 420 000 per person och år, och 7 år innan de får jobb. En kostnad på 476 miljarder. Det är inte klokt.

Så är det alltså. Arabvärldens pengar de går till vapen och krig och Islams utbredning och Israels utplåning, medan vi får rensa upp efter deras Muhammed och betala kostnaderna för flyktingarna.

Det borde vara så att alla pengarna från Iran, konfiskerats och gått till de länder som tar omhand flyktingarna.

De pengar som vi borde haft till vapen. I den oroliga värld som vi lever i. För att stärka vårt nästan obefintliga försvar. Går alltså till deras flyktingar. Medan Deras pengar går till köp av mera vapen hos dem och mera krig, och därmed mera flyktingar.  Och allt går ut på att Driver på erövringen av världen för Muhammed.


Jesus hjälp oss, i denna galna Värld. Hjälp oss att stå upp för dig. Hjälp oss att se din seger!! Fyll oss med din Andes Kraft så att vi är rustade och klarsynta i denna hemska värld!! Jesus vi vill ha mer av dig!!

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar