lördag 30 januari 2016

160130, Ska vi alla bli Muslimer

Är det dit vi är på väg. Vi får ju inte tala sanning om invandrarna. Vi får ju inte säga hur hemsk Muhammeds lära är.

Alla är ju lika bra säger man. Vi skall bara säga att alla är fredsälskande.

Har dessa krafter segrat nu, sitter vi nu där, vi får ju höra hur SD nu går tillbaka. Dessa hemska människor som var som Hitler, säger man, som ville bevara det Svenska. Den Svenska kristna tron skulle vara vår grund. Ja vi skulle t o m be för landet. Det var hemskt nu har vi besegrat dessa nu kan vi på nytt älska alla invandrarna. Lyfta fram Islam som något vi alla måste acceptera. Böja oss för Allah. Och Se ner på oss själva, som något som skall försvinna.

Ät det så det är nu. Jesus landet Sverige håller på att ersättas med ett Muhammed land. Och nu är det klart. Nu har vi äntligen knäckt motståndet.

Och även vår Kristna TV kanal, Kanal 10 verkar ha blivit förförd och går i ledband med de här krafterna i landet. Vi hörde i går hur man deklarerade att man inte var Sverige Demokratiskt. Och vi har hört det i vår Kyrka tidigare, hur man inte är nationalistisk och egoistisk som man sa där.

Nu har vi dessutom äntligen lyckats nästan stänga gränserna, tror vi i alla fall. Och därmed förverkliga det Sverige Demokraterna ville. Men har vi fått tillbaka vårt Jesusland. Nej, för det är de krafter som inte vill ha Jesus som har vunnit. Det är de som sätter dagordningen i landet. Och där är alla viktiga. Marx, Buda, Muhammed etc. alla skall respekteras utom Jesus, han skall ut.


Jesus hjälp oss, det är dig vi vill ha i vårt land. Hjälp oss mot dessa krafter som vill utplåna dig. Kom med din Helige Ande och besegra alla onda Andra som fyller det här landet, alla förförelse Andar som t o m fyller våra kyrkor. Jesus rädda oss och ge oss på nytt ett Jesus land!!

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar