tisdag 12 januari 2016

160112, Det öppna och det slutna samhället

Det är ett konstigt samhälle vi lever i. Är det Onda Andar som styr vårt samhälle.

På mycket annat sätt kan man inte förklara, att samtidigt som man i går talade om hur hemskt det var att polisen undanhållit informationen om vilka det var som begick de sexuella trakasserierna i Kungs trädgården, så var man absolut tyst om vem som begick mordet i Broby i går.

Flera personer däribland från regeringen stod upp och förfasade sig over att polisen hade, för att inte uppamma invandrarhat, låtit bli att tala om att det var i huvudsak invandrare som hade ståt för trakasserierna i Kungs trädgården. Och själva polischefen stod upp och sa att det var helt oacceptabelt att ta sådana hänsyn.

Hur kan det då komma sig att man inte släpper vad det är för etnisk bakgrund på den som begick mordet i Broby. Man får veta att det var en 14 åring en ganska ointressant uppgift och att det var en pojke.  En också ganska ointressant sak. Det kunde ju också varit en flicka men det hade inte förändrat bilden speciellt mycket. Men var det en med utländsk eller Svensk bakgrund. Det är i dagens samhälle relevant. Och det har vi hört nu om Kungs trädgården att vi faktiskt har rätt att få veta. Men vi får inte. Det är helt tätt. Inge säger sanningen.

Och för att riktigt täppa till så har man inom Polisen en speciell informatör som informerar och som vet vad som får sägas och som noggrant sovrar informationen. Och Journalisterna finner sig.

Om man nu säger att det var fel i Kungs trädgården men upprepar samma sak med Broby, och nu i Morse också med Rinkeby där man åter hade en Knivman som hotade med Kniv.

Då är min slutsats att det inte längre är förnuft som styr vårt samhälle. Det är inte länge logik. Utan det är Onda andra. De sitter där och skrattar åt oss. Ha Ha!! Nu trodde ni att ni skulle få se vad som egentligen händer. Man jag fixar det. Det är jag som har makten. Jag gör som jag vill.

Är det så det är, Sveriges undergång är definitiv. Det spelar ingen roll vad som händer vi kommer att gå under och utan att se det. För man mörkar verkligheten i Massmedia och det kommer man att fortsätta med, för så är det i Ondskans rike.



Jesus hjälp oss!! Kom med din klarsyn. Kom med ditt evangelium och ge oss åter ditt Jesus Sverige.  Släng ut alla onda andar ur detta land. Låt deras makt tyna bort. Låt deras Arm falla ner. Tack Jesus att du skall ge oss styrka och vårt Jesus Sverige tillbaka!!

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar