fredag 8 januari 2016

160108, Den Blinde

Är det, det Sverige skall bli. Vi skall inte se olyckan när den drabbar oss. Är det därför vi inte får veta vem som låg bakom våldtäkterna i Kalmar häromdagen. Det finns de som säger att det var invandrare. Men i de officiella massmedia stå som vanligt bara män, eller här läste jag pojkgäng, i en tidning.

Och dådet i Vällingby. I Nyheterna på TV där talades det bara om ett bombdåd och att några män som var misstänkta fångats. Man såg ett stort hål i huset. Men ingen talade om terroristdåd, inget nämndes om invandrare. Var Islam inblandat. Inget sas.

I de så kallade höger medierna som anses hemskt att läsa där kunde man läsa att det var Arabiska asylsökare, och t o m att ett 10 tal personer skadats. Det var alltså allvarligt.

Varför får vi inte veta sanningen i våra officiella nyheter. Varför sägs inte där när de misstänkta har arabiskt ursprung eller Afrikanskt ursprung. Varför får vi inte veta när det är folk med Islam som är inblandade. Det är viktigt att Svenska folket är upplyst. Det är grundförutsättningen för en Demokrati.

I Diktaturer där har man Censur. Där berättas inte vissa saker. Där skriver man om sanningen och säger det så att man ska tro att det var annorlunda mot vad det var.

Är vi alltså på väg in i någon form av Diktatur i Sverige. Någon form av lögnland. Där Svenska folket inte skall veta. Dessa som har lett oss fel skulle ju kunna tappa makten om Svenska folket fick se den fulla sanningen. Se hur illa det egentligen redan är.

Nej jag vill åter tillbaks till vårt Jesusland. Det som vår fäder byggde upp och kämpade för i 1000 år. Ett land där den fulla sanningen sägs. Ett land där Jesus hålls fram som den vi skall följa.


Jesus hjälp oss. Vi går under. Vi blir blinda i det här landet. Förförelsen tar över. Vi vill ha dig Jesus!! Kom med din Ande av klarsyn!!

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar