måndag 11 januari 2016

160111, Är det stopp nu

Förra veckan kom det in 1056, det är hälften mot veckan innan.

Det är alltså inte stopp utan vi har fortfarande en inströmning på runt 50 000 per år. En hög nivå på flykting inströmningen.

Man skall tänka på att i landet förds c:a 100 000 per år. Det innebär att 1/3 av landets nya befolkning är hela tiden folk utifrån. Det är en för hög siffra på sikt.

Vi får se hur det går vidare. Men man blir förvånad jag bestört, när man ser att fortfarande tycker 3 av 10 att det är fel att stänga gränsen. Alla måste fritt få strömma in. När man ser det då förstår man problemet. Det finns alltid en hjälpande hand överallt. Och det finns folk som tycker det är viktigt att vem som helst kan bli Svensk och komma hit.

Men var tar då vårt Sverige vägen.

Det är också intressant att konstatera att med politiken att låta alla komma hit så går pengarna åt till det, och vi har inte möjlighet att hjälpa de svältande i Syrien som vi såg häromdagen på TV. De som verkligen behöver vår hjälp.

Man undrar vad det är för människor som anser att vi bara skall låta alla komma in utan ansvar för Sverige. Utan att titta på vår framtid. Är det här samma människor som har avkristnat Sverige. Samma människor som på många andra punkter går åt galet håll och tror att allt löser sig självt. Det är bara att köra på det finns alltid någon annan som fixar det.

Och vi såg det i går, på SIFO-undersökningen. Det är Vänstern. Vänstermänniskor. De har inge ansvar. De bara kör på. Man undrar vad det är för Ande som driver dessa.

Jesus hjälp oss. Ge oss klarsyn. Var med oss och hjälp oss att göra saker rätt och hjälp oss så Sverige blir styrt av människor som går med dig!!

Karl Håkan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar