söndag 15 november 2015

151115, Al Qaidas plan, men Jesus skall segra

I går lyssnade jag på Enarsson på TV som berättade om den plan som Al Qaida gjort upp redan år 2000 på hur de skulle göra hela världen muslimsk.

Lars Enarsson hade läst en recension i Der Spigel från 2005 om de steg som Al Qaida planerade att genomföra Islam med över hela jorden. Det var 7 och de var följande:

2000 – 2003                     Uppvaknande. Det var en period när man skulle väcka upp Islamvärden. Och det var också vad som skedde med Tvillingtornen i New York.

2004 – 2006                     Man skull gå vidare utifrån Irak, och väcka upp Islamvärden. Och planen var att få USA Att gå in i Irak. Och det skedde och med det så fick man igång motståndet mot den Kristna värden och västvärlden.

2007 – 2010                     Man vill här stärka motståndet mot Israel. Och det skedde huvudsakligen genom Hamas som bildades 2007.

2010 – 2012                     Slå bort de moderata krafterna inom Islamvärden. Och det lyckades man mycket med tack vare den Islamska våren. Men fick inte bort alla men man kom långt.

2013 – 2016                     Upprätta den Islamska staten. Och det gjorde man 2014 när IS proklamerades som stat.

2016 -                                Den stora striden. Troende mot Otroende. Man planerar en våldsam terror i Västvärldens territorier. Man kan redan nu se hur Islam invaderar västvärlden med hjälp av de flyktingar som kommer, idag och västvärlden är blind. Enligt Enarsson så är 80 % av de som kommer inte flyktingar. Och speciellt Sveriges regering är totalt blind för det här.

         -  2020                      Slutsegern



Den här 7 punkts plan upprättades alltså 2000 men vi ser idag hur den alltså till stora delar gått i uppfyllelse och vi ser bland annat idag hur den här massinvandringen just nu är en plan i det här, på ett hemskt sätt. Och vi är totalt blinda.

Enarsson berättade också att Vilddjurets tal i Upp 13:18 är arabiska tecken. Man förstår det här när man ser hur det är skrivet i några av de gamla handskrifterna, (t ex kodex Sinaiticus)

Uttrycket hand i Upp 13:16 kan på grekiska också betyda arm. Och idag ser man IS krigarna bär armbindlar och bindlar kring pannan med de här märkena. Enligt Enarsson är det så i mellanöstern på vissa ställen att man måste ha de här bindlarna annars blir man dödad.

Enligt Enarsson är symbolen för Mohammed en orm och det är den som är på det här märket. Personen som alltså talas om i de här versarna är allts Muhammed. Och vi ser alltså idag det fulla hot och hemskheterna som ligger i det här märket.

Det är intressant när man hör sådant här och ser hur nära slutet man är.

Men för att vi som kristna skall hålla modet uppe skall jag här till sist ta med Upp 19:20 där vi kan läsa hur Jesus slutligen besegrar Islam. Den Falske Profeten, Muhammed och hans lära och kastar honom i sjön som brinner med Svavel. Det är alltså så det skall gå och Det är viktigt att vi som kristna har med oss det när vi ser det som händer idag med Islam.

Upp 19:20. Och vilddjuret grips och med honom den falske profeten [lögnprofeten], han som åstadkommer tecken inför honom, med vilka han bedrar dem som mottagit vilddjurets märke [prägling, kännetecken] och som dyrkar [avgudar, älskar] hans bild, de två kastas levande i eld sjön som brinner med svavel.


Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar