onsdag 4 november 2015

Fundering 151104, Kaoset går vidare

I går fick vi höra Arbetsförmedlingens Generaldirektör tala om framtiden. Det skulle behövas mycket mera pengar framöver för att ta omhand alla nya som nu strömmar in i landet, och som skall ha arbete.

Men det konstiga var att det inte var nu eller nästa år, utan det var 2019 han skulle ha mera pengar. Då räknade han med att de som kommer nu var färdigutredda och skulle ut på arbetsmarknaden.

Det hade blivit sådana köer nu att det tar så lång tid att utreda. Och under tiden skall vi försörja dem och ge dem bostad, skolor, sjukvård, etc. Och det kommer att kosta otroliga summor.

Att systemen inte hänger med längre det kan man också se när man går in på Migrationsverkets hemsida. Statistiken där visar bara 25 000 nya asylsökande i september. Fast det i början av oktober talades om 40 000 som kommit i september. Man har alltså inte hunnit med att ens registrera de som kommer. Och det var ju det man sa också från mottagningarna. Folk flyttade vidare innan migrationsverket bekräftat att de blivit registrerade för det tog sådan tid. Det var total Kaos, och det ser vi nu.

Och så får vi höra nu på morgonen att Angela Merkel anser att vi inte kan stoppa invandringen för då blir det krig på Balkan. Hennes uttalade: Stängda gränser i Europa kan leda till ny militär konflikt. Visar klart att det inte är Onda andars mening att vi skall komma undan.

Det finns krafter igång som skall knäcka Europa och Sverige. Vi skall Muslimernas nu. Nu har Allah sin chans och han tänker inte låta den glida honom ur händerna. Han skall krossa Jesus nu. De Kristna länderna i Europa skall slutligen bli muslimska och inlämmas i Djävulens rike.

Vi ser mönstret från Trollhättan. Denna hemska händelse. När Sverige på allvar diskuterade att stänga gränserna. Då iscensatte Djävulen Trollhättan för att slå undan benen på alla som ville stoppa invandringen och han lyckades.

Förbannelsen är total. Förförelsen verkar. Vår väg att överge Jesus, leder ner i avgrunden med Sverige, Norden, jag hela Europa. Det var Jesus som var vår styrka en gång och nu när vi övergett honom kommer skiten, på alla fronter.

Vi måste på nytt lyfta fram Jesus i våra länder. Ropa till honom om nåd och räddning för Sverige och Europa. Vår väg bort från Jesus visar idag sitt rätta ansikte och det är nu det är dags att vända om!!

Jesus hjälp oss, Vi går under!!


Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar