torsdag 5 november 2015

Fundering 151105, Bekräftelsen

I går fick vi se bekräftelsen. Bekräftelsen på att Sverige inte klarar den massinvandring som pågår till vårt land.

Vår stadsminister stod där hos EU och vädjade att Sverige skulle få hjälp. Vi är Overstressed som han uttryckte sig. Vi är med andra ord ansträngda över vår förmåga.

Men vad kan EU göra. Det system som beslöts för någon månad sedan där 160 000 emigranter som hamnat i Grekland och Italien skulle tas omhand. Har visat sig till idag inte fungera, det har hittills bara gett 116 personer som kommit vidare till annat EU land.

Och huvudproblemet. Detta att vi blir muslimiserade. Det har vi ju inte löst. Vi måste få stop på invandringen. Och vi måste se till att Jesus kommer fram igen i Europa och Sverige. Det är han som är den vi behöver, Det är han som är grunden både för Sverige och Europa. Det är inte Muhammeds lära. Därför skall vi inte låta den välla in och ta över.

Vi hörd också igår hur SKL (Sveriges Kommuner och Landsting) gick ut med att om det här fortsätter så måste kommunerna höja kommunalskatten med 2 kr i snitt till år 2019. Nu kommer alltså inte bara kostnaden på staten utan nu får vi det också ute i kommuner och landsting. Hel samhället påverkas.

Det är som vår Statsminister sade i EU, vi är overstressed och kommer att bli det ännu mera. Det är tid att vakna upp, Inse att Sverige är under Förbannelse, Förförelse, och be Jesus ta oss ur vår Vanmakt. Så att vi börjar gå den väg han vill i stället för vår egen stolta Socialistväg. Vår Jesus förnekarväg, där allt annat är OK.

Vi ser vilket hopplöst samhälle vi håller på att få. Från ett välsignat land på topp är vi nu på väg ner. Sak efter sak som förr var vår stolthet. Som vi kunde lita på håller idag på att ersättas av lur, av falskhet, av tomhet.

Vi behöver ett Jesus-samhälle med hans Budskap som rättesnöre igen. Jesus in i våra hjärtan.

Jesus, hjälp oss, vi går under!!


Karl Håkan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar