lördag 7 november 2015

Fundering 151107, Kaoset går vidare

I går fick vi höra att i onsdags hade det kommit 1700 asylsökande som man hunnit registrera och dessutom 500 – 600 som man inte hunnit registrera. Med den takten är vi uppe i c:a 800 000 asylsökande/år. Vi är alltså snabbt på väg mot 1 miljon/år. Det är total kaos, på alla håll nu.

Och vad gör man, jo man försöker få en madrass åt alla så de kan sova under tak. Men det räcker ju inte. De skall ha mat. De skall lära sig svenska. De skall utredas om de har asylskäl. Etc.

Bara att utreda om de har asylskäl tar med dem som kommit nu 2 år. Och under tiden måste vi försörja dem och ge dem en bostad. Och det kommer bara fler och fler, så utredningstiden förskjuts hela tiden längre bort. Och det hela börjar nu kosta ofantliga summor, pengar som vi inte har.

Det positiva just nu är att fler och fler börjar inse vilket vansinne vi håller på med. Vilken förbannelse som drabbat Sverige, fortsätter vi så här går vi under.

Och allt började med Margot Wahlström som fräckt rusade fram och fördömde Israel, Guds ögonsten. Och körde över alla regeringsformer och allt annat, för det viktiga nu var att trotsa Jesus och hans plan med Israel.

Nu är det Gud som i stället gör samma sak med oss. Nu får vi igen för det Margot Wahlström gjorde. Med den fräckhet hon rusade fram och spottade på Guds vilja. Så spottar han nu på oss och låter förbannelsen verka. Onda Andars förförelse har satt sina klor i vår nation. Nu sitter vi där.

Så går det när man låter Antikrists Ande regera. Den ande som säger sig vara bättre än Jesus själv, som ser ner på Jesus och de Kristna.

Och denna Ande har också vält in i vår Kyrkor. Vi hör samma lockrop om att bara hjälpa, inte ifrågasätta, också inom den kristna verksamheten.

Må Gud ge oss klarsyn så vi inte bara blir en kopia på Antikrists Ande i världen.

Vi måste fortsätta att ropa till Gud om nåd och att han skall vända Förbannelsen till Välsignelse, så att vi tar oss ur detta som vi hamnat i.

Jesus hjälp oss, vi går under!!


Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar