söndag 29 november 2015

Fundering 151129, Demokratins bakgård

Har vi hamnat på Demokratins bakgård. Ja man kan undra när man ser kravallerna i Lund i går. Vad handlade de om. Jo vissa vänsterkrafter ansåg att Sverigedemokraterna inte har något berättigande hos oss. De skall inte få finnas.

Och det har ju visat sig att Sverige Demokraterna har haft rätt. Det är de som sagt att vi måste stänga Sverige. Att den här sanslösa invandringen inte håller. Och nu tar den flesta andra efter. Men vänsterkrafterna vill i det här landet att ett sådant parti inte skall få finnas. Ett Parti som faktiskt hade rätt. Och de försöker då med brandbomber och våldsamma demonstrationer stoppa det här.

Ett parti som vill att vi ber till Gud för landet. Det skall inte få finnas i det här landet där Jesus annars är totalt utrensad. Enligt Vänstern är Jesus ju Opium för folket. Och det är en av de få saker som man lyckats genomföra i det här västerlandet.

Och det här beteendet det ser vi, går igen också i Riksdagen. De styrande de tittar på Sverige Demokraterna med samma blick. Något hemskt som man inte kan samarbeta med. Något som måste bojkottas.

Och varför är det då så här. Jo för att det påstås att delar av Sverige Demokraterna kommer ur ett Nazistiskt ursprung. Något som de själva för länge sedan tagit avstånd ifrån. Men Vänstern som kommer ur ett Socialistiskt ursprung, med Stalin och hans kommunism. Dem straffar man inte. De får var med. Det verkar t o m som det är deras syn, att motsidan skall bojkottas, skall uteslutas etc. som härskar.

Är det åter Onda Andar som styr det här landet. Onda Andar som har sitt ursprung till vänster. Som är en förlängning på Marks och hans tankar och Stalin och hans dödande av oliktänkande. Är det, det som har slagit rot i det här landet, och skapat denna vanmakt och förförelseanda. Där snart allt som är sunt skall bekämpas.

Jesus hjälp oss, Ge oss ett land med din Välsignelse!!


Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar