tisdag 17 november 2015

Fundering 151117, Demokrati och New Age

Nu slår New Age Folket till. Det är de kristnas fel att det blev en massaker i Paris. Jag läser Rubriken i DN: ”Islamofober och IS drivs av samma hat” och under ser man kopplingar till Breivik. Och ”Ställer ett folk och en religion ovanför alla.”.

Med andra ord det är hemskt att ha Jesus och säga att han är frälsaren. Han är den som skall segra. det är med hans Evangelium som världen skall frälsas. Säger man det då är men alltså orsaken till det som hände i Paris.

Dit har vi kommit. Att ta bladet från munnen och fördöma Islam. Fördöma Muhammed, Det är hemskt. Alla religioner måste vara lika, enligt vissa.

Men naturligtvis är de inte det. Som alltid finns det bättre och sämre saker. Och t o m riktigt dåliga grejer. Och det måste man få säga. Annars har vi ingen yttrandefrihet.

Om vi inte får tala om vem Muhammed var, denne lögnprofet. Då har terroristerna nått sitt mål. De har tystat världen, och tvingar alla att erkänna Allah. Tvinga alla att acceptera denna krigsreligion, som med vapen krossade halva den kristna världen och nu skall krossa resten.

Det var Jesus som kom med freden som vapen. Det var han som sa att vi skall älska varandra. Det är hans budskap som har gett oss Västvärlden. Gett oss välståndet.  Get oss all den utveckling som vi har idag.

Vi får aldrig låta Islams barbari och terror vinna över fred och frihet som Jesus har. Därför är dessa förrädiska budskap om tolerans farliga. Det är bara att tänka på Andra Världskriget och Hitler och hans Nazism. Det gick inte att älska bort Hitler, han fick besegras. Och det är lika dant med Islam. Den är som Nazismen, dess grundrot är falsk och farlig. Hat och terror, förtryck och lögn kan aldrig bli källan till frihet.


Jesus hjälp oss, att hålla din fana högt, även i denna tid!!


Karl Håkan




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar