onsdag 18 november 2015

Fundering 151118, Förbannelsens ansikte

I måndags kom det in 1600 invandrare. Det har alltså inte minskat utan det ligger på samma nivå som tidigare. 1600/dag = 584000/år. Det är alltså en halv miljon som kommer set över ett år, och 80 % av dem är muslimer.

Vi har nu sett Paris och sett vad som kan hända också här. Det är då märkligt att se hur våra styrande fortsätter att upprepa att alla måste få komma in. Alla måste få söka asyl.

Det är bara 20 % av dem som kommer som är flyktingar från Syrien. Resten kommer från andra delar av Arab världen och Afrika. Men ändå talar man i det här läget bara om flyktingar.

Det tar för närvarande 1,5 år att reda ut vilka som har asylskäl och vilka som inte har. Så ingen kan skickas tillbaka det närmaste 1,5 året. Och när det kostar 422 000 per invandrare så får vi alltså en kostnad på 370 miljarder för de som kommer på ett år. En helt otrolig summa. Som vi alltså drar på oss, pengar som vi inte har.

Och det här bara för att avgöra om de skall få stanna heller ej, Sedan kommer kostnaden för att integrera dem i vårt samhälle.

För egen del så börjar jag mer och mer att tro på Profetissan från Kristineberg som profeterade att Sverige skulle drabbas 7 falt värre än alla andra. Det är alltså en förbannelse som vi har fått för att vi förnekar Jesus och för att vi spottat på Israel. Sverige har ju varit något av en föregångare i de här avseendena och nu får vi bära skörden för det.

I Kanal 10 vår kristna kanal, såg vi i går hur man tackade Gud för alla som välde in i landet och som nu skulle bli frälsta, Samtidigt såg vi i Vision Norge hur Handvoll hade en besökare där som klart talade om hur vansinnigt allt detta var och hur det skulle sänka hela vårt samhälle, Där var det ingen tvekan. Det här är en förbannelse som drabbat oss. Och in väller en ideologi, Islam, som absolut inte har i våra länder att göra.

Tänk att förvirrelsen är så stor i den Svenska Kristenheten att man inte ser ens där när vi går under. Det verkar som om förbannelsen är så stor att t o m Kristenheten har Gud satt åt sidan, genom att släppa loss förförelseandar, för att verkligen krossa Sverige. Och Kanal 10 går samma väg.

Gud hjälpe oss!!

Jesus hjälp oss!! hjälp oss!! hjälp oss!! Vi går under!!


Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar