torsdag 26 november 2015

Fundering 151126, Fortfarande Kaos

Ja nu har man då äntligen försökt att stänga gränsen. Men ännu strömmar de asylsökande in som vanligt. Och det är inte vi utan det är Danmark som nu skall se till att inga kommer hit. Men hur det skall göras vet ingen.

Och det är ingen liten justering på marginalen som behövs. Det är en total förändring. Idag kommer det in runt 40 000 invandrare/månad, det ger c:a 500 000 per år. En alldeles för hög siffra.

Sverige brukar ta emot runt 30 000 invandrare/år, som ger 2500 invandrare/månad, och redan det är egentligen för mycket 3000/år är egentligen det som vi klarar av, som jag skrev i går i mitt inlägg.

Det skall bli mycket intressant att se vad som nu händer, och vilken nivå vi nu kommer till. Och det som är beklagligt är att ingen pratar om hur vi skall hjälpa i närområdet, hjälpa i länderna runt Syrien. Det är ju där man kan hjälpa flest och på ett sätt så att vi klarar av det.

I närområdet kan vi hjälpa 20 gånger flera för samma peng. Så med andra ord, det som är en omöjlighet att lösa genom att ta alla till Sverige och Europa. Det är fullt möjligt genom att stötta flyktingläger runt Syrien.

Och det som är lurigt med det vi gör nu är att det inte bara är en kostnad just nu utan i många år framåt. Varje flykting kostar runt 420 000 / år. Det gör att årets flyktingström kostar 63 miljarder varje år, ja kanske mer för vi har inte sett slutet än i år.

Och kostnaderna slutar inte förrän vi har rett ut om de har flyktingskäl och ev. sänt dem tillbaka, vilket kommer att ta minst 1,5 år. Eller Lärt dem Svenska, gett dem utbildning och fått dem i Arbete. Vilket lär ta i snitt 7 år.

vi får fortsätta och be för Sverige. Att vi skall få en regering som har klarsyn och är ledd på Guds väg. Att vi skall få ett Sverige som också tar hand om sina egna, som vi är vana vid att Sverige har gjort.

Jesus hjälp oss!! Låt din Ande och ledning komma över landet!!


Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar