måndag 30 november 2015

Fundering 151130, Är Sverige Demokraterna Nazistiska?

Att så var fallet vi fick höra i Kyrkan i går. Visserligen lite inlindat. Men med uttrycket ”Nu har det parti som står för de Nazistiska åsikterna kongress här i staden”. (och det var SD)

Så långt har det gått i vår kyrka att det enda parti som står i Riksdagen och försvarar vår kristna tro, det enda parti som ställer helhjärtat upp på Israels sida. Det enda parti som uppmanar genom sin ordförande att vi skall be för landet. De anses alltså Nazistiska.

Att de för länge sedan har tagit avstånd från alla strömningar av Nazism och förklarat 0 tolerans på allt sådant inom partiet verkar ha gått förbi somliga.

Någon kritik av Vänstern och deras våldsamma demonstrationer mot ett Demokratiskt parti dagen innan i Lund hördes inte.

Någon kritik av Vänstern hördes inte. De som har avskaffat Jesus i vårt land, De som har ställt in oss i kön ner till Josafats dal, Domens dal, med sitt förbannande av Israel.

Vi har fått en blind kyrka en kyrka som ställer in oss i vänster ledet. Som inte anser att Jesus är viktig, Att hjälpa är viktigare,

Ja vi ska hjälpa, men efter vår förmåga.

Inte som vänstern som tar pengar från andra och storsint delar ut dem som sina egna pengar, det som i själva verket är andras pengar.

Jesus hjälp oss, Vi behöver dig i våra kyrkor, sänd en Ande av kraft och Klarsyn!!


Karl Håkan






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar