tisdag 10 november 2015

Fundering 151110, Uppvaknande

I går fick vi se ett uppvaknande. Moderaterna vill nu stänga gränserna. De anser också att om inget görs så kommer våra system att kollapsa.

Vi har inte koll på läget. In strömmar minst lika många som inte registreras som de som registreras. Det är uppgifter som förra veckan lämnades av chefen för Gränspolisen.

Vi släpper alltså in folk som vi inte vet vilka de är och det är inte sådana som kommer från EU. Utan varifrån som helst. Och varför de kommer hit är ingen som vet. Är det för att utbreda islam. Är det för att bilda en cell som ligger latent och väntar tills stunden att ta Sverige är inne. Har vi koll på läget. Nej. Vi är totalt förblindade.

Och Kyrkan som borde stått upp i Jesu namn och stoppat Allahs erövring av vårt land. Den klarade inte av att pipa en gång. När Islam strömmar in i landet. Det var även här stenarna som fick ropa. Det var andra än de som borde vaknat först och sagt ifrån.

Och Kanal 10 (Vår kristna kanal) var är klarsynen där. När ryter den ifrån om denna Erövring. Om hur hemsk Muhammed var, vilken lögnare det var. Vilket förtryck vi kommer att få när Jesus ersätts med Allah. Inget hörs därifrån heller.

Men nu får vi hoppas att det här uppvaknandet får snabb effekt för som vi sa igår så kostar det hela tiden att släppa in invandrarna. Och det är inte små summor. Det är förmodligen miljardbelopp varje dag det pågår (om vi ser till de försörjnings åtagande som vi tar på oss). Och nu kan vi alltså kanske t o m dubbla siffrorna på antalet som kommer, nu när vi vet att det kommer lika många till som de som officiellt redovisas.

Så visserligen har det börjat att vaknas. Men det har inte börjat att Ageras. Så bönen får gå vidare. Ropet att Gud skall förbarma sig över vårt land, måste fortsätta.

Margot Wahlströms förbannelse (När hon erkände en palestinsk stat å våra vägnar) gäller fortfarande. Sossarnas Avkristning sitter fortfarande i vårt land.

Gud måste komma med en stark ande. Blåsa genom landet och rena och helga. Det finns mycket kvar som måste väckas.

Jesus hjälp oss, Väck oss, Fyll oss, Vi vill vara dina!!


Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar