lördag 21 november 2015

Fundering 151121, Har Allah blivit överordnad Jesus i Sverige

I Går kunde vi konstatera att det är en Muslim som skall presentera Jul programmen i TV i år. Vår Kristna högtid skall ledas av en Muslim. Allah skall presentera Jesus för oss i Jul. Det är så man ryser i sitt inre. Så långt har det alltså gått. Idag är det Allah som skall lyftas fram och Jesus som skall skändas, spottas på och det som är kvar skall underordnas Allah.

Gud hjälpe oss var är vi på väg, skall inget få vara kvar av vår Jesus. Av vårt Jesus-land.

Vi läste idag Klagovisorna 1:a kapitel i vår familj. Och det kändes helt som det var vårt land. Visserligen i överförd bemärkelse för vi har inte haft krig. Men allt känns förlorat, Precis som det gjorde i Klagovisorna.

<1917 års översättning>
Klag 1:5. Hennes ovänner hava fått övermakten, för hennes fiender går allt väl. Ty HERREN har sänt henne bedrövelser för hennes många överträdelsers skull. Hennes barn hava måst gå i fångenskap, bortdrivna av ovännen.  
Klag 1:6. Så har all dottern Sions härlighet försvunnit ifrån henne. Hennes furstar likna hjortar som icke finna något bete; vanmäktiga söka de fly bort, undan sina förföljare.  

Vårt Jesus land finns inte mera. Det är Socialister, ateister och muslimer som har makten, och de har framgång.

Våra barn har satts i skola där de fostras till Ateister och Socialister och lär sig respektera Allah.

Vi ser hur vi straffas får att vi övergivit Jesus och spottat på Israel.

Det land som låg först en gång på listen över välmående länder. Och som hade fantastiska industrier. Det finns inte mera. Allt har fallit och faller ihop.

Ja så här skulle man kunna fortsatta men jag skall inte trötta med flera citat utan den som vill kan själv läsa Klagovisorna kap 1 och känna den vanmakt man känner när man jämför med vårt land och vad som håller på att hända.

Och åter känner man detta rop i sitt inre. Ett rop till Jesus om Hjälp.

Jesus hjälp oss!! rädda oss!! överge oss inte!! Låt oss få nåd i vårt land!! Och ge oss på nytt ett Jesus-land!!


Karl Håkan





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar