tisdag 24 november 2015

Fundering 151124, Ont uppsåt

Förra veckan sökte 8583 personer asyl i landet. Vilket är c:a 38 000 personer/månad. Och 440 000 personer/år.

Alltså en alldeles för hög siffra. Och fortsätter det så här så kommer vi i trakterna av 190 000 redan i år.

För att komma på rimliga nivåer så behövs drastiska åtgärder. Som t ex att alla som kommer från Tyskland eller Danmark sänds tillbaka för det är inte krig där. Allt enligt avtalen. För man skall söka asyl i första landet man kommer till i EU.

Men förmodligen finns det krafter som inte vill stoppa invandringen. Krafter som tycker det är spännande när Sverige svämmar över av Muslimer. När det Kristna Sverige är ett minna blott. Sverige har blivit Muslimskt.

Vi ser de här krafterna i SVT. När de sätter en Muslim till att hålla i Jul programmen. En Muslim som inte ens normalt firar Jul, En Muslim som anser att det är Judarna som är Nazister. Mitt emot verkligheten, det är ju Araberna som dagligen dödar Judar, inte Judarna som dödar araber. Och Judarna har Araber boende i sitt land, medan Gazaremsan är Jude fri. Ja Alla Arabiska områden skall vara Judefria.

Och enligt Islam är Judarna och de Kristna hundar och man skall förbanna dem.

Det är en människa med den tron skall leda vår Jul. En som anser att Jesus inte är Guds son. Utan Jesus är underordnad Allah. Det är skändligt. Det är att spotta hela kristenheten i Ansiktet.

Varför tar inte Ärkebiskopen bladet från munnen och säger ifrån. Är det för att Ärkebiskopen är för feg. Redan böjt sig för Allah.

Gud hjälpe oss

Jesus hjälp oss!! Jesus hjälp oss!! Jesus hjälp oss!!


Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar