fredag 20 november 2015

Fundering 151120, Sverige har varit Naivt

Så säger nu vår statsminister. Man jag skulle vilja säga att vi fortsätter att vara Naiva, och inte bara Naiva. Utan fel på det mesta.

Ingen vet vad som skall göras, Terroristerna finns mitt ibland oss, Mitt i Islam. Mitt bland de asylsökande. Den efterspanade terroristen togs just på ett asylboende i Borlänge.

Fortfarande strömmar 40 000 asylsökande per månad in i landet. Det finns inte ens tak över huvudet för alla. Bara åt barnfamiljer. Men de andra får komma ändå. De får själva fixa boende. Är det i sin terrorcell i Sverige de får hjälp

Ja nu varnar man t o m för Kemiska och Biologiska vapen.

Förbannelsen har tagit sitt Järngrepp över Europa och Sverige. Förförelseandarna fortsätter att viska i öronen, Men förhoppningsvis är ett uppvaknande på gång.

Ja läste att Sverige Demokraterna nu är största parti med 26 % av väljarna, mot 22 % för Socialdemokraterna och 21 % för Moderaterna. Men det konstiga är att de som har haft rätt hela tiden (SD). De skall uteslutas från allt inflytande. Och de som haft fel hela tiden (Övriga), det är de som nu försöker styra vidare. Tala om sandlåda, när hela landet häller på att gå under.

Men var är Jesus, Var är vårt Jesus land. Det som var det Välsignade, innan Socialisterna och Ateisterna tog sitt grepp om landet.

Vi måste fortsätta ropa till Jesus om hjälp om förbarmande. Att han på nytt tar sig an landet. Om en helig Ande som skall blåsa genom landet, till frälsning. Som det är nu fortsätter Galenskaperna, Cirkusen går bara vidare. Galenskaperna avlöser varandra.

Jesus hjälp oss!! Vi längtar efter ditt rike!!
Kom Jesus till vårt land!!


Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar