onsdag 11 november 2015

Fundering 151111, Vanmaktens krafter

Ja då gick det inte den här gången heller. Trotts att nästan halva riksdagen nu är för att stoppa (m, kd, fp, sd), kom vi inte riktigt ända fram, utan får fortsätta och se på medan vårt land går sönder. Medan Miljarderna rinner oss ur händerna, på grund av denna hysteri som är framdriven av vänster massmedia. Eller är det denna förförelseanda som skall knäcka vårt land som vi ser i aktion. Under alla omständigheter verkar det vara bestämt vi skall gå under som ett resultat av att vi förkastat Jesus och Spottat på Israel.

Vi kommer inte undan. Vi får bara stå och se att det nästan gick men inte riktigt. I måndags strömmade över c:a 2120 personer in och sökte asyl i landet. Plus de ungefär lika många som alltså inte lät registrera sig och som kommer varje dag, enligt chefen för Gränspolisstyrkorna. Det blir alltså över 4000 personer som strömmat in i landet på en dag. En årstakt på runt 1,5 miljon (4000 * 365=1,46 milj).

I går fick vi se en företrädare för Säpo som sa att runt 1 om dagen identifierar de just nu som fara för vårt land av de som registrerar sig. Och vi hörde att det inte går att sända hem dem heller, pgr dödshot. Men hur många hot mot vår säkerhet finns då bland dem som inte registrerat sig.

Frågan är alltså fortfarande. Hur djupt skall vi sjuka innan det vänder. Innan Förnuft når vår regering. Och varje dag som går kostar miljardbelopp.

Och under tiden fortsätter Allahs män att välla in i landet, de som vill ersätta vår Jesus med Allah. Som vill ersätta vår Demokrati med Sharia lagar.

Jesus hjälp oss, Vänd denna vanmakt i en seger för ditt rike i vårt land. Rädda oss. Det är du som är vår herre och mästare och vårt hopp!!


Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar