söndag 1 november 2015

Fundering 151101, Alla pratar om annat

Alla pratar om annat nu, själv klarar jag det inte när jag vet vad som är på gång. Massmedia fylls upp med andra nyheter. Den katastrof som vi har framför oss med alla muslimer som väller in i landet hör vi inte längre.

Den senaste uppgiften är v 43. Det är 19 – 25 oktober. Då kom 9 474 asylsökande totalt till Sverige. I september hade vi fått in totalt 105 000 asylsökande. Veckan innan kom 9175 och räknar vi med det som snitt så skulle oktober ge c:a 40 632 personer.

Då kommer vi till 145 000 vid oktober månads utgång. Och fortsätter det så här året ut då kommer vi till 225 000 totalt i år. Det blir i så fall över Migrationsverkets högsta prognos som är satt till 190 000. Och 190 000 är en nivå som vi inte klarar av enligt Regeringen vi behöver hjälp av andra.

Och förutom de här kommer det kanske fortfarande andra som inte registreras. För några veckor sedan var det ju ett reportage där man sa att det kom in ungefär lika många som inte registrerade sig som de som registrerade sig. Är det fortfarande så. Ingen säger något eller är det ingen som vet.

Och nästa år blir det då 500 000 asylsökande och kanske då också ytterligare ett antal som inte registreras.

Varje människa med öppna ögon ser att vi är utsatta för en invasion. En Muslimsk invasion, enligt uppgift är 80 % muslimer. Snart är vårt land ett muslimskt land, befolkat av andra än de som en gång var Svenskar.

Men i massmedia har man har slutat tala om invasionen, invandringen, medvetet eller omedvetet är det inte intressant att informera Svenska Folket vad som är på gång. Tidningarna tiger också och har andra nyheter nu, vill de inte oroa det Svenska folket. Kanal 10 som är den kristna kanalen och som borde tala när vårt Kristna land ersätts av ett muslimskt land tiger också.

Det verkar vara en total Censur som har lagt sig över landet. Är det Allah själv som fixat det här för att han skall kunna ta över och vi först efteråt skall se vad som hände.

För egen del mår jag dåligt av att se propagandan för mera invandring och detta tigande om verkligheten. Och nu senast bara andra nyheter, Medan vi går under. Hjälp!! Vi förstår hur allvarligt läget är,

Det är som vi var utsatta för en militär invasion och massmedia väljer att inte visa det. Man kör andra glättiga program i stället medan vi blir erövrade.

Jesus hjälp oss, Vi går under!!


Karl Håkan




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar